فتح الله زاده: من هیچ وقت براى کاشانى کُرى نخواندم
سرپرست باشگاه استقلال درباره ناراحتى هواداران پرسپولیس از حبیب کاشانى به دلیل عدم پاسخ به استقلالى ها گفت: من هیچ وقت براى کاشانى کُرى نخواندم. اگر هم حرفى زده شد قبل از دربى بوده و آن هم در جواب خود پرسپولیسى ها بود. اگر بحثى بوده براى جذابیت بوده است. بعد از دربى فقط به این تیم احترام گذاشتم.
على فتح الله زاده، درخصوص اینکه گفته مى شود آتیلا حجازى به دلیل ننشستن روى نیمکت ناراحت است، ادامه داد: این مساله ناراحتى ندارد. با توجه به محدودیت سازمان لیگ تعداد خاصى مى توانند روى نیمکت بنشینند. آتیلا هم دید و به جمع ما پیوست. ما نمى توانیم هنکه و بهتاش فریبا را روى نیمکت نداشته باشیم. مهم خدمت کردن است. ما حتى در بعضى بازى ها مترجم هم نداشتیم. من خودم با آتیلا صحبت مى کنم.
سرپرست باشگاه استقلال درباره دعوت از ? استقلالى و ? پرسپولیسى به تیم ملى تصریح کرد: باید به کوئیروش «اى ول» گفت؛ او روانشناس خوبى است. این دعوت ها نشان مى دهد که براى جذب تماشاگر است و گرنه ترکیب تیمى که در صدر جدول است، مشخص است و اینکه از یک تیم پایین جدول این تعداد دعوت مى شود، به قول استیلى مشکوک است.
فتح الله زاده در رابطه با کادوى تولد ??? هزار تومانى به مظلومى و حاشیه هاى ایجاد شده در این مورد یادآور شد! مگر مى شود براى ما حاشیه درست نکنند؟ من اصلاً آن روز نمى دانستم تولد مظلومى است، وقتى هم که متوجه شدم دست در جیبم کردم و هر چه داشتم به مظلومى دادم. از شوخى و تفریح ما هم حاشیه درست مى کنند، آنقدر حاشیه سازى کنند تا قهرمان آسیا شویم.
وى در پاسخ به این پرسش که آیا او هم اگر جاى کاشانى بود، سکوت مى کرد تصریح کرد: شیوه ها با هم فرق مى کند. یک مسئول بعد از باخت باید صحبت کند. من بعد از شکست مقابل تراکتورسازى صحبت کردم. کاشانى هم دوست ندارد سکوت کند، او حالش خوب نیست!
سرپرست باشگاه استقلال در مورد اینکه اگر در لیست اعضاى جدید هیات مدیره استقلال نام زریبافان و واعظى آشتیانى باشد، کار مى کند یا خیر عنوان کرد: من با زریبافان رفیق هستم و او در مجلس ختم مادرم شرکت کرد. با واعظى آشتیانى هم شاید مشکل داشته باشم اما یک امر سلیقه اى است اما با او رفیقم!
















