برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حمید سوریان تمرینات خود را آغاز کرد

حمید سوریان تمرینات خود را آغاز کرد شماره خبر :29686   حمید سوریان دارنده پنج مدال طلای جهان پس از عدم شرکت در رقابت‌های جهانی ترکیه تمرینات کشتی خود را آغاز کرد.

حمید سوریان که به دلیل عدم آمادگی در مسابقات کشتی فرنگی جهانی ترکیه و گزینشی المپیک شرکت نکرد، پس از مدتی استراحت چند روزی است که تمرینات کشتی خود را در باشگاهی در شهرری آغاز کرده است. سوریان در کنار تمرینات بدنی، کارهای فنی را نیز در دستور کار خود قرار داده است تا کم کم به شرایط آرمانی برسد.

با توجه به نظر مثبت محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی، سوریان می تواند در صورت رسیدن به شرایط بدنی مناسب و ایده‌آل در رقابت‌های گزینشی قزاقستان سهمیه حضور در المپیک لندن را کسب کند و شانس حضور در دومین المپیک زندگی‌اش را داشته باشد.

محسن حاجی‌پور نماینده وزن 55 کیلوگرم کشورمان در رقابت‌های جهانی ترکیه که 21 تا 23 شهریورماه برگزار شد با قرعه رژیم اشغالگر قدس روبه‌رو شد و نتوانست سهمیه المپیک لندن را بدست آورد.
 

تاریخ: 1390/6/31
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: