برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

انتقاد صمد نیکخواه بهرامی از عملکرد حامد حدادی

انتقاد صمد نیکخواه بهرامی از عملکرد حامد حدادی شماره خبر :29801   کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران در اظهارنظری انتقاد آمیز عملکرد حامد حدادی در بازی با اردن را زیر سوال برد و البته خبرنگاران و رسانه‌ها را عامل شکست ایران در جام ملت‌های آسیا توصیف کرد!

پس لرزه‌های باخت ایران مقابل اردن در مرحله‌ی یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا همچنان ادامه دارد و با گذشت دو روز پس از شکست، همچنان اظهارنظرهای متفاوتی از سوی بازیکنان مربیان و کارشناسان به گوش می‌رسد. در حالی که کارشناسان عملکرد ضعیف ماتیچ در ارنج تیم و ضعف فنی او در کنار غرور بازیکنان و دست کم گرفتن اردن را عامل شکست ارزیابی کرده‌اند، کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران در گفت‌وگویی که با خبرگزاری فرانسه انجام داده رسانه‌ها و خبرنگاران را عامل شکست ایران دانسته است!

صمد نیکخواه بهرامی درباره‌ی اظهارنظر حدادی که پس از بازنشستگی یائو مینگ خودش را بهترین بازیکن پست پنج آسیا معرفی کرده بود، گفت: بهترین بازیکن آسیا کسی است که قهرمان می‌شود. نمی‌توان بازیکن تیمی که ششم یا هفتم می‌شود را بهترین بازیکن آسیا دانست.

وی ادامه داد: حدادی بازیکن بسیار خوبی است اما باید بهترین بازیکن را در دیدار پایانی جست‌وجو کنیم.

حدادی پیش از آغاز رقابت‌ها در نقل قولی معروف که سوژه رسانه‌های چینی شده بود، اظهار کرده بود: بزرگ‌ترین حریف ما چین است، اما می‌توانیم آنها را شکست دهیم. ما قهرمان خواهیم شد.

مهدی کامرانی هم در اظهارنظری مشابه عنوان کرد که حامد بازیکن خوبی است، اما بعضی اوقات بازیکنان NBA هم نمی‌توانند خوب کار کنند. حدادی چند پرتاب را از دست داد و چند پاس اشتباه داشت.

صمد نیکخواه بهرامی درباره‌ی این مساله عنوان کرد: خبرنگاران و رسانه‌ها به شکست ایران کمک کردند. آنها مرتبا تکرار می کردند که ایران بهترین است، ایران قهرمان است. فشار زیادی روی تیم ما بود.

سوالی که کاپیتان تیم ملی باید پاسخگوی آن باشد این است که رسانه‌ها باید در جهت حمایت از تیم ملی چه می کردند که نکردند؟ اگر روحیه دادن به بازیکنان و پرداختن به نقاط قوت تیم پیش از یک رویداد معتبر- با وجود همکاری ضعیف فدراسیون بسکتبال با رسانه‌ها - باعث شکست تیم می‌شود، پس در دنیای ورزش عملکرد هیچ رسانه‌ای را نباید موثر و مثبت قلمداد کرد چرا که با این نظریه کاپیتان تیم ملی اگر رسانه‌ها حمایت کنند باعث ایجاد فشار می‌شوند و به باخت تیم کمک می‌کنند و اگر انتقاد کنند و به بررسی نقاط ضعف بپردازند هم که وضعیت مشخص است.

شکست مقابل اردن، آن هم در حالی که ایران پیش از بازی روی کاغذ پیروز به شمار می‌رفت، فشار زیادی بر روی بازیکنان و کادر فنی ایجاد کرده و چندان غیرمعمول نیست که اظهارنظرهایی از این دست به عنوان پس لرزه بعد از باخت برای شکست مطرح شود. با این وجود از بازیکنی حرفه‌ای انتظار می‌رود که رفتار حرفه‌ای‌تری پیش بگیرد. ضمن این که بازیکنان باید حداقل حرمت یکدیگر را رعایت کرده و علیه هم موضع نگیرند.

 ایسنا

تاریخ: 1390/7/3
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: