برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تحلیل مربی سابق ذوب آهن و سپاهان از بازی این دوتیم!

کارشناس فوتبال معتقد است که سپاهان در برابر السد قطر نباید عقب می‌کشید و ذوب‌آهن برابر سامسونگ باید هجومی‌تر بازی می‌کرد.

رسول کربکندی درباره عملکرد دو نماینده فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا، اظهار کرد: دو دیدگاه متفاوت درباره سپاهان و ذوب آهن وجود داشت. سپاهان با توجه به این که بازی رفتش را سه بر صفر بازنده شده بود، امید زیادی به پیروزی نداشت که این مساله حتی روی قطری‌ها هم تاثیر گذاشته بود، ولی ذوب آهن به دلیل تساوی در خانه حریف از شانس بیشتری برای صعود برخوردار بود.

وی در ادامه درباره بازی سپاهان برابر السد قطر گفت: سپاهان امید زیادی برای پیروزی پر گل برابر نماینده قطر نداشت و این مساله باعث شده بود قطری‌ها هم بازی را جدی نگیرند و شروع بسیار بدی داشته باشند. برعکس سپاهانی‌ها بازی را توفانی شروع کردند و توانستند در همان نیمه اول دو گل به ثمر برسانند، اما این تیم در نیمه دوم عقب کشید و میلی برای هجوم نداشت.

کربکندی افزود: سپاهان با بازی که در نیمه اول انجام داد می توانست گل‌های بیشتری بزند، اما در نیمه دوم به نظر می‌رسید بازیکنان این تیم عقب آمدند تا از نتیجه‌ دو بر صفر خود دفاع کنند. آن‌ها در این نیمه بازی بی رمقی از خود نشان دادند و با گلی که خوردند تمام امیدشان از بین رفت.

سرمربی پیشین تیم فوتبال ذوب آهن درباره علت عقب کشیدن سپاهان در نیمه دوم، خاطر نشان کرد: دلیل این مساله یا کم شدن توان بدنی بازیکنان سپاهان بود و یا دستوری بود که از سوی کادر فنی به آن‌ها داده شده بود. به هر حال این تیم نتوانست نتیجه‌ لازم را بگیرد و از دور بازی‌ها حذف شد.

وی همچنین با بیان این که همه کارشناسان و مردم به ذوب آهن امیدوارنه‌تر نگاه می‌کردند، افزود: با توجه به نتیجه‌ مساوی ذوب آهن برابر سامسونگ در کره جنوبی انتظار می‌رفت نماینده ایران بازی بهتری برابر نماینده کره انجام دهد و با پیروزی به دور بعد صعود کند.

کربکندی ادامه داد: اما کره‌ای‌ها با بازی خود در دیدار رفت نشان دادند که هم نظم تیمی بسیار بالایی دارند و هم در ارسال از کناره‌ها بسیار خوب کار می‌کنند. در بازی برگشت هم کره‌ای‌ها با این که با یک گل از ذوب آهن عقب بودند، نظم‌شان را از دست ندادند و روی یک ارسال ساده و با اشتباه دروازه‌بان ذوب آهن به گل رسیدند.

وی در پایان گفت: ذوب آهن مانند سال‌های قبل قوی ظاهر نشد و در این دور از مسابقات صلابت گذشته را نداشت، اما همچنان دارای تجربه بالایی بود. من فکر می‌کنم اگر ذوب آهن در بازی رفت در سئول شکست می‌خورد در بازی برگشت هجومی‌تر بازی می‌کرد و می توانست حریفش را شکست دهد.
تاریخ: 1390/7/7
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: