برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آشتی کنان مظلومی و میداودی در تمرین استقلال/ مهاجم آبی‌ها به انزلی می‌رود

مهاجم تیم فوتبال استقلال عصر پنجشنبه در محل تمرینات این تیم حضور یافت و پس از آشتی با پرویز مظلومی در مرحله آماده سازی آبی پوشان شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، میلاد میداودی مهاجم تیم فوتبال استقلال که در تمرین عصر چهارشنبه این تیم با پرویز مظلومی درگیری لفظی پیدا کرده و حتی زمزمه هایی مبنی بر جدایی‌اش از این تیم شنیده می شد، روز پنجشنبه در مراحل آماده سازی آبی پوشان حضور یافت.

میداودی با وساطت شاهرخ بیانی روز پنجشنبه در تمرین استقلال حضور یافت و کنار دیگر هم تیمی‌هایش به تمرین پرداخت. این مهاجم جوان امروز همراه تیم استقلال امروز به انزلی می رود و فردا در ترکیب تیمش به میدان می رود.

تیم فوتبال استقلال عصر شنبه در چارچوب هفته نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 18 و 30 دقیقه روز شنبه در ورزشگاه تختی بندرانزلی به مصاف تیم ملوان بندرانزلی می رود.


تاریخ: 1390/7/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: