برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

انتقاد داورزنی رئیس فدراسیون والیبال پس از قهرمانی در آسیا

انتقاد داورزنی رئیس فدراسیون والیبال پس از قهرمانی در آسیا شماره خبر :30093   محمدرضا داورزنی از مملکت فوتبال زده انتقاد می کند و می گوید که والیبال واقعیت خود را نشان داد و امیدوار است که با حمایت همه جانبه از این تیم برای اولین بار به المپیک راه پیدا کند.

رییس فدراسیون والیبال در گفت و گو با ایسنا، با بیان این که تیم ملی والیبال کار بسیار بزرگی انجام داد، اظهار کرد: ما تازه می‌خواهیم به میادین بزرگ‌تر فکر کنیم،‌ باید برای کسب سهمیه المپیک برنامه‌ریزی کنیم. والیبال ایران پتانسیل بسیار زیادی دارد. ما سعی کردیم هیچ کمبودی را احساس نکنند و همه شرایط برایشان مهیا شود. از این پس هم می‌خواهیم برای کسب سهمیه المپیک همه امکانات را فراهم کنیم.


وی با اشاره به راهیابی ایران به رقابت‌های جام جهانی ژاپن، ادامه داد: ما در ابتدای راه قهرمانی هستیم، به عنوان تیم اول آسیا به جام جهانی صعود کردیم. امیدوارم این تلاش ادامه پیدا کند تا المپیکی هم شویم. قهرمانی هدف ما بود، این واقعیت والیبال ایران است، از مسئولان می خواهم که در مملکت فوتبال زده به این قهرمانی توجه کنند. متاسفانه در کشور ما همش فوتبال است و فوتبال و فوتبال! همه برنامه‌های ورزشی در شبکه های مختلف تلویزیون به فوتبال می پردازند، حال این والیبال است که دارد نشان می‌دهد که جایگاهی در بین مردم دارد.


رییس فدراسیون والیبال درباره استقبال پرشمار تماشاگران و حمایت بی شابئه آن‌ها از تیم ملی به ایسنا گفت: استقبال بی‌نظیر بود. فکر می‌کنم از زمانی که تالار 12 هزار نفری آزادی ساخته شده، حضور چنین جمعیتی بی‌سابقه بوده است.


داورزنی با تاکید بر این که قهرمانی شایسته مردم ایران بود، با اشاره به هفته «دفاع مقدس» قهرمانی را به خانواده‌ معظم شهدا تقدیم کرد و گفت: فدراسیون والیبال پنج سال تلاش مستمر کرد تا به این موفقیت برسد. این پیروزی را به جامعه ورزش، رهبر عزیز و رییس جمهور محترم تبریک می گویم و آرزو دارم با کمک خدا برای اولین بار به المپیک لندن راه پیدا کنیم.

 

تاریخ: 1390/7/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: