برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پروین پس از برد پرسپولیس:دخالت نمی‌کنم مشورت می‌دهم/ پرسپولیس از نظر بدنی مشکل دارد

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: در امور فنی تیم پرسپولیس دخالت نمی‌کنم و تنها به استیلی مشورت می‌دهم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی پروین در پایان دیدار تیم‌های صبای قم و پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: ‌صبا تیم خوب و جوانی است. پرسپولیس در نیمه نخست بازی مقابل این تیم خوب بود و در نیم دوم نیز سعی کرد گل برتری را حفظ کند و از اشتباهات حریف برای رسیدن به گل دوم استفاده کند.

وی در حالیکه از پله‌های ورزشگاه بالا میآمد و از خبرنگاران خواست اجازه دهند تا نفسش بالا بیاید تا بتواند صحبت کند، افزود: ما امیدواریم موفقیت‌های پرسپولیس ادامه پیدا کند. در حال حاضر دو برد متوالی به دست آوردیم و انشااله این بردها ادامه‌دار باشد.

عضو هئیت مدیره باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم تیم از لحاظ بدنی مشکل داشته باشد که باید کادرفنی در زمان‌های تعطیلی لیگ آن را برطرف کند.

پروین در پایان در پاسخ به این سئوال که در مسایل فنی دخالت می‌کند گفت: دخالتی در کار نیست اما اگر استیلی بخواهد به وی مشورت می‌دهم و کمکش خواهم کرد.


تاریخ: 1390/7/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: