برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

از پرسپولیس قهر نکرده‌ام / فکر نمی‌کردم مقابل فجر و صبا حتی یک دقیقه هم‌ بازی نکنم

جواد کاظمیان که از نیمکت نشینی خود در دو بازی گذشته پرسپولیس ناراضی است، می‌گوید: فکر نمی‌کرد که مقابل فجر سپاسی و صبای قم حتی یک دقیقه هم‌ بازی نکند.
 هافبک تیم فوتبال پرسپولیس پس از پایان بازی تیمش مقابل صبای قم درباره این دیدار گفت: برد پرسپولیس را به همه تبریک می‌گویم، ما باید حتماً این سه امتیاز را به دست می‌آوردیم چرا که عبدالله ویسی قبل از این بازی خیلی کری خوانده بود.

کاظمیان با اشاره به ناراحتی‌اش از نیمکت نشینی در دو بازی اخیر گفت: پرسپولیس حتماً 11 بازیکن ملی پوش داشته که من نتوانستم به میدان بروم، فکر نمی‌کردم که در دو بازی گذشته حتی یک دقیقه هم به من بازی نرسد، من تا قبل از بازی با فجر روزی سه جلسه تمرین می‌کردم و انگیزه زیادی هم برای بازی کردن دارم. من فقط قبل از بازی با فجر به تعویض شدنم یک اعتراض کوچک کردم اما مطمئنم که استیلی مربی با اخلاقی است و از اعتراض من ناراحت نشده است.

جواد کاظمیان که پس از بازی و زودتر از کاروان پرسپولیس ورزشگاه آزادی را ترک کرد در توضیح علت این کار گفت: هیچ اتفاق خاصی رخ نداده، من رفتن خود را با خوردبین هماهنگ کردم، از پرسپولیس قهر نکرده‌ام، من همیشه حرف دلم را زده‌ام و اهل خاله زنک بازی هم نیستم اما اعتقاد دارم که حقم این نیست. با این حال اگر با بازی نکردن من پرسپولیس می‌برد امیدوارم همیشه من بازی نکنم و پرسپولیس ببرد، در ضمن این اتفاقات هیچ ربطی به تغییرات مدیریتی باشگاه ندارد.
تاریخ: 1390/7/8
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: