برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حضور قطعی چهار تیم در لیگ برتر کشتی آزاد قطعی شده است

در حالیکه مسابقات کشتی آزاد لیگ برتر باشگاه‌های کشور از دهه اول آبان‌ماه آغاز می شود حضور چهار تیم در این مسابقات قطعی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تا به این لحظه حضور تیم خونه به خونه بابل با سرمربیگری غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، تیم نفت تهران با سرمربیگری محسن کاوه مربی تیم ملی، سایپای تنکابن با سرمربیگری مصطفی میرعمادیان مربی تیم ملی و ثامن الاحجج (ع) مشهد با سرمربیگری امیر توکلیان مربی تیم ملی در لیگ برتر کشتی آزاد قطعی شده است.

در شرایطی که کمیته لیگ فدراسیون کشتی از اضافه شدن تیم‌های اول و دوم لیگ دسته اول به لیگ برتر در صورت داشتن شرایط لازم خبر داده، احتمال حضور تیم پیشگامان آسانسور مازندران نیز در این رقابت‌ها افزایش یافته است.

براین اساس به احتمال فراوان استان‌های نظیر کرمانشاه و همدان نیز در این رقابت‌ها تیمداری می کنند تا لیگ برتر کشتی آزاد با حضور هشت تیم از دهه اول آبان‌ماه آغاز شود.


 امانت
تاریخ: 1390/7/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: