برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مارادونا:فرگوسن بهتر است حرفی نزند و دهانش را ببندد

مارادونا:فرگوسن بهتر است حرفی نزند و دهانش را ببندد شماره خبر :30191   دیگو مارادونا ‌اسطوره فوتبال آرژانتین اظهارات الکس فرگوسن درباره کارلوس ته وز و جانبداری او از روبروتو مانچینی را یک لطیفه خواند و گفت بهتر است فرگوسن درباره مسائلی که اطلاعی از آن ندارد اظهارنظر نکند.

روبروتو مانچینی سرمربی منچسترسیتی روز سه شنبه پس از بازی مقابل بایرن مونیخ در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا گفته بود که کارلوس ته وز حاضر نشده به دستور او خود را گرم کند و به زمین بازی برود.
این اظهارات جنجالی در رسانه های انگلیس به پا کرد و متعاقب آن باشگاه منچسترسیتی حضور ته وز در این باشگاه را به مدت دو هفته و تا زمانی که تحقیقات درباره صحت وسقم این اقدام واظهارات به نتیجه برسد، معلق کرد.
الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد که زمانی ته وز در تیم او توپ می زده از اقدام مانچینی و برخورد او با این بازیکن آرژانتینی دفاع کرد. اکنون مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین از بازیکن سابق خود دفاع و از فرگوسن انتقاد کرده است.
مارادونا که در حال حاضر سرمربی تیم الوصل در دبی است، هنگامی که ته وز در منچستریونایتد نیمکت نشین بود به او توصیه کرد اولد ترافورد را ترک کند.
او اکنون به فرگوسن گفته است در موضوع هایی که به او مربوط نیست دهانش را ببندد.
ماردونا گفت: فرگوسن نباید دراین باره حرفی بزند چون او زمانی مربی بزرگی شد که بازیکنانی بزرگ در اختیار داشت.
اسطوره فوتبال آرژانتین افزود:فرگوسن از مانچینی دفاع کرد، من مانچینی را به خوبی می شناسم، کارلوس ته وز را هم همین طور. اگر فرگوسن چیزی در این باره نمی داند نباید حرفهایی بزند که بیشتر شبیه یک لطیفه بزرگ است.
 

تاریخ: 1390/7/10
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: