نظم ده:خدمت به توسعه ورزش معلولین باور و اعتقاد قلبی می خواهد
به گزارش خبرنگار مهر، کاظم نظم ده شامگاه شنبه در مجمع انتخابات هیئت ورزش های ناشنوایان استان قم که با حضور مدیر کل، معاون توسعه امور ورزش و حراست اداره کل ورزش و جوانان در سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد، تصریح کرد: حقوق ناشنوایان نه تنها در ایران بلکه در تمام نقاط جهان مورد غفلت واقع شده است.
وی ادامه داد: معلولین در بحث امکانات و فضای تفریح و آسایش با سایرین برابر نیستند و باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند، در صورتی که چنین شود خداوند بزرگ نیز نگاه ویژه ای به انسان دارد و قطعا اجر اخروی خواهد داشت.
رئیس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان افزود: کار کردن با ناشنوایان در ورزش این نیست که صرفا از آنها یک مدال آور و یک قهرمان تربیت کنیم، بله این هست اما اصل و مهم این است که بتوانیم به آنها به خاطر اینکه مورد غفلت واقع شده اند، کمک کنیم.
وی اضافه کرد: در واقع ارزش اصلی کار تمام افراد مرتبط با قشر معلول و به خصوص ناشنوایان این است که بتوانیم یک ناشنوای منزوی را با ورزش به متن جامعه بیاوریم و وی را از مشکلات روحی، روانی و جسمی نجات دهیم، این کار خداپسندانه است.
نظم ده ابراز داشت: امروزه ورزش یک علم اثبات شده است که خیلی ها آن را ناجی انسان می دانند، به خصوص انسان ناشنوا که وقتی در ورزش حضور می یابد راه زندگی سالم را در پیش گرفته و در مسابقات مختلف ورزشی افتخار کسب می کند.
وی یاد آور شد: دستاورد و خروجی کار ما نجات انسان ها است و در کنار آن به دنبال تدارک ورزشکاران ناشنوا برای حضور در مسابقات مختلف ورزشی و تلاش برای کسب افتخار فعالیت می کنیم تا در هر دو عرصه موفق باشیم.
رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان عنوان کرد: از 55 سال قبل فدراسیون ورزش های ناشنوایان در کشور تاسیس شده است اما در حال حاضر ما نسبت به بسیاری از فدراسیون ها که قدمت کمتری دارند، فدراسیون درجه سه محسوب می شویم که این برای ما خوب و راضی کننده نیست.
وی تصریح کرد: قرار گرفتن ما در بین فدراسیون های درجه سه بیانگر این است که ما باید بیشتر و بهتر از گذشته کار کنیم تا خود را به سطح فدراسیون های درجه اول نظیر جانبازان و معلولین و تکواندو نزدیک کرده و پیشرفت کنیم.
نظم ده افزود: برای این منظور نخستین کار جدی که در فدراسیون ورزش های ناشنوایان انجام پذیرفت، اصلاح اساسنامه فدراسیون بود زیرا طبق مصوبه کنفدراسیون جهانی ورزش های ناشنوایان هر کشوری باید در 25 رشته مورد تایید این کنفدراسیون فعالیت کند اما در سال های اخیر در ایران تنها به سه یا چهار رشته پرداخته شده است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر نزدیک به چهار درصد جمعیت جهان را ناشنوایان و کم شنوایان تشکیل می دهند که از این نظر 300 میلیون ناشنوا در جهان و نزدیک به دو میلیون 500 هزار ناشنوا و کم شنوا در کشورمان حضور دارند.
&
















