برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فدراسیون فوتبال فردا در مورد صنعت ساری تصمیم‌گیری می‌کند

فدراسیون فوتبال فردا در مورد تیم مشکلات پیش آمده برای صنعت ساری تصمیم گیری می‌کند.

 پس از اینکه دیدار تیم‌های صنعت ساری و سایپای شمال از هفته اول رقابت‌های لیگ دسته اول به دلیل مشکلات مدیریتی 3 بر صفر به سود سایپا اعلام شد، دیدار هفته دوم صنعتی‌ها نیز مقابل استیل‌آذین لغو شد تا همگان تصور کنند این دیدار باید 3 بر صفر به سود استیل‌آذین اعلام شود.

در این مورد سازمان لیگ دسته اول فدراسیون فوتبال نظر دیگری دارد و چون به عقیده آنها مشکلات مدیریتی صنعت ساری در حال حل شدن است، این دیدار معوقه اعلام شده و زمان جدید آن نیز متعاقباً اعلام خواهد شد. موضوعی که شکایت استیل‌آذین را در پی داشت و آنها همچنان عقیده دارند که بازی باید 3 بر صفر به سود این تیم اعلام شود.

بر همین اساس و برای حل شدن مشکلات صنعت ساری، روز گذشته در مازندران جلسه‌ای برگزار شد و قرار است فردا نیز فدراسیون فوتبال به عنوان متولی فوتبال کشور در این مورد جلسه‌ای را برگزار و این مشکل مدیریتی را برای همیشه حل کند.

غلامرضا بهروان، رئیس سازمان لیگ دسته اول در این زمینه به فارس گفت: بازی هفته دوم استیل‌آذین و صنعت ساری 3 بر صفر به سود استیل‌آذین نمی‌شود چرا که مشکل صنعت ساری هم مانند مشکل نساجی است که آن را دادگاه حل کرد.

وی ادامه داد: بین مالک و تربیت بدنی مازندران اختلافاتی افتاده که با دستور امور حقوقی باعث شد تا بازی صنعت ساری با استیل‌آذین معوقه اعلام شود.

بهروان تأکید کرد: روز گذشته جلسه‌ای در استان مازندران برگزار شد و به نتایج خوبی هم رسیدیم. فردا هم قرار است در فدراسیون فوتبال در مورد مشکلات صنعت ساری در فدراسیون فوتبال جلسه‌ای را برگزار کنیم تا در مورد این مشکل راهکار لازم ارائه شود.

وی در مورد اصل وجود چنین مشکلی گفت: مالک باشگاه صنعت ساری ابتدا به عنوان اسپانسر وارد عمل شده و برای خرید امتیاز صنعت بخشی از پول را پرداخت کرده و به همین دلیل امروز مدعی است که این تیم برای وی است.
تاریخ: 1390/7/11
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: