مهدی علی نژاد:آینده ووشو در گرو انتخابات آنکاراست/ هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی علی نژاد که در جمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان مطلب فوق افزود: این برای اولین بار در طول 21 سال گذشته است که انتخابات در فدراسیون جهانی با اجرای یک دموکراسی واقعی انجام خواهد شد و "ریموند اسمیت" انگلیسی با "یوزای چنگ" چینی رقابت خواهد کرد.
وی افزود: رقابت سنگین و فشرده ای در پیش است که نتیجه آن آینده ووشو جهان را تحت تاثیر قرار خواهد. اگر اسمیت رای بیشتری کسب کند که از این پس ووشو در دست اروپایی ها خواهد افتاد. ولی اگر"یوزای چنگ" یکبار دیگر انتخاب شود می توانیم به حضور ووشو در المپیک امیدوار باشیم. او نایب رئیس کمیته بین المللی المپیک است و قدرت زیادی دارد.
رئیس فدراسیون ووشو در مورد رای خود در این انتخابات گفت: ما به عنوان یک کشور آسیایی از نماینده چین حمایت می کنیم و این موضوع را شفاف اعلام کردیم و به عنوان نایب رئیس آسیا و رئیس غرب آسیا هم تلاش می کنیم "یوزای چنگ" انتخاب شود.
نایب رئیس اتحادیه ووشو آسیا به برگزاری کنگره فوق العاده اتحادیه آسیا اشاره کرد و افزود: شب قبل از رای گیری کشورهای آسیایی در یک جلسه شرکت و در مورد این انتخابات بحث و تبادل نظر می کنند. ما معتقدیم انتخاب "چنگ" برای آینده ووشو مفید خواهد بود.
علی نژاد در مورد شرایط تیم ملی در آستانه اعزام به مسابقات جهانی هم گفت: تیم ملی شرایط خوبی دارد. اعضای تیم تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشته و مربیان شناخته شده و امتحان پس داده اند که هم تلاش خود را به کار بردند تا تیم در بهترین شرایط به آنکارا اعزام شود. برای تدارک این تیم با وجود مشکلاتی که داشتیم هیچ چیز کم نگذاشتیم، اعضای تیم و کادر فنی کلیه حق و حقوق خود را دریافت کرده اند.
وی به سطح فنی این دوره از مسابقات هم اشاره کرد و افزود: ووشو برای حضور در المپیک تلاش می کند و همین موضوع باعث سرمایه گذاری کشورها روی ووشو شده است. برونئی چهار ماه ووشوکاران خود را در همه رده های سنی به چین اعزام کرده و این یعنی پیشرفت سریع کشورها دوره قبل در حضور 73 کشوربه میزبانی کانادا عنوان نایب قهرمانی را کسب کردیم و پیش بینی ما این است که در این دوره بیش از 85 کشور حضور داشته باشند.
رئیس فدراسیون ووشو در ادامه سخنان خود به نکته جالبی اشاره کرد. علی نژاد گفت: دو سال قبل در روز ولادت امام رضا(ع) نایب قهرمان جهان شدیم، امسال هم مسابقات خود را در روز ولادت ثامن الحجج آغاز می کنیم. در گوانگجو و یا مسابقات آسیایی نوجوانان جوانان هم با استعانت از اعمه اطهار موفق شدیم و امیدوارم در این دوره هم این اعضای تیم با مدد از آقا امام هشتم بتوانند مزد زحمات خود را بگیرند.
وی در پایان گفت: در مورد نتیجه تیم ملی در مسابقات جهانی هیچ پیش بینی نخواهم نداشت. این جوانان برای کسب موفقیت و افتخارآفرینی برای کشورمان از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد. هر نتیجه ای ممکن است حاصل شود و امیدوارم در صورت نتیجه نگرفتن مطبوعات و کارشناسان این مسابقات را ملاک عملکرد فدراسیون قرار ندهند و با توجه به روند کاری ووشو در چند سال اخیر تحلیل خود را از مسابقات جهانی منصفانه به رشته تحریر درآورند.
تیم ملی ووشو ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان جمعه هفته جاری راهی آنکار می شود. یازدهمین دوره مسابقات قهرمانی جهان هجدهم مهرماه به میزبانی ترکیه آغاز و 22 مهرماه به پایان می رسد.
















