دباغیان در گفتگو با مهر:اشتباه داور مانع پیروزی ما شد/ قضاوتها در لیگ کاراته جانبدارانه است
غلامرضا دباغیان ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: در دیدار با فولاد سپاهان 8 امتیاز روی باخت کاتای تیمی و انفرادی از دست دادیم که در این بخش هم داوری با مشکلاتی همراه بود.
وی ادامه داد: در کومیته چهار مبارزه را پیروز شدیم و دو مبارزه را هم به حریف واگذار کردیم. در آخرین پیکار عسگری از حریف خود پیش بود و داور می توانست و باید روی عقب رفتن به او اخطار می داد که در نهایت با یک تصمیم اشتباه باعث شد تا این دیدار به تساوی برسد و ما یک پیروزی حتمی و سه امتیاز مهم را از دست بدهیم.
سرمربی مقاومت در مورد اعتراض به رای داور گفت: ما اعتراض خود را به مسئولان برگزاری ارائه دادیم، پس از بررسی همه حاضرین در سالن تخلف و اشتباه داور را قبول کردند. در نهایت داور با محرومیت یا جریمه مواجه خواهد شد. ولی این دردی از پیروزی از دست رفته ما دوا نمی کند.
دباغیان در ادامه افزود: متاسفانه داوری ها جانبدارانه است. من نمی گویم که با هدف و برنامه این اشتباهات انجام می شود و یا از تیمی خاص حمایت می شود. ولی این نوع اشتباهات زحمات یک تیم و چند جوان را هدر می دهد.
وی در پایان گفت: از تمام اعضای تیم خود رضایت دارم و پیروزی حق آنها بود. باشگاه مقاومت با هدف آینده کاراته روی جوانان سرمایه گذاری می کند و نباید با نوع اشتباهات متضرر شود.
















