ثروتمندترین مردان فوتبال جهان
این مجله دارایی های او را 20 میلیارد پوند تخمین زده است.
شیخ منصور از اعضای خانواده سلطنتی آل نهیان ابوظبی است که از زمان خرید باشگاه منچسترسیتی در سال 2008 تاکنون سرمایه گذاری های هنگفتی را در این باشگاه انجام داده است.
منچسترسیتی به همین دلیل توانست به مسابقات امسال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا راه پیدا کند و در جام حذفی 2011 انگلیس به قهرمانی برسد.
این تیم مسابقات فصل جاری لیگ برتر را هم خوب شروع کرده است و در کنار تیم قدرتمندی چون منچستریونایتد، در مسیر قهرمانی گام بر می دارد.
مجله "چهار چهار دو" در گزارش خود همچنین اعلام کرده است، "آلیشر عثمان اف" از سهام داران باشگاه آرسنال در حال حاضر ثروتمندتر از "لاکشمی میتال" سهامدار باشگاه کویینز پارک رنجرز است.
این مجله ارزش دارایی های عثمان اف را 12.4 میلیارد پوند تخمین زده در حالیکه میتال که از نجیب زادگان هند است با 11.8 میلیارد پوند در مکان سوم قرار دارد.
رومن آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی نیز با 10.3 میلیارد پوند در مکان چهارم قرار دارد و مالکوم گلیزر مالک جنجالی باشگاه منچستریونایتد همچنان رتبه نهم را به خود اختصاص داده است.
جان دابلیو هنری مالک آمریکایی لیورپول که کنسرسیوم او حدود یک سال پیش تمامی سهام باشگاه را خریداری کرد، بیستم است.
در فهرست ثروتمندترین های دنیای فوتبال، دیوید بکام کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس با 135 میلیون پوند دارایی در بین بازیکنان نفر اول و در مجموع نفر چهل و دوم است.
"مایکل اوون" و "ریو فردیناند" در فهرست بازیکنان نفرات دوم و سوم هستند در حالیکه "رایان گیگز" و "وین رونی" هم تیمی های فردیناند در منچستریونایتد به ترتیب در مکان های چهارم و پنجم قرار دارند.
















