برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باشگاه شاهین بوشهر با فیروز کریمی مذاکره کرد

 باشگاه شاهین بوشهر با فیروز کریمی وارد مذاکره شد.
 در شرایطی که حمید درخشان در بوشهر حضور ندارد مسئولان باشگاه شاهین بوشهر مذاکراتی را با فیروز کریمی برای سرمربیگری این تیم انجام داده اند.

هنوز مشخص نیست که چرا حمید درخشان در بوشهر نیست و به چه دلیل مدیریت باشگاه شاهین تصمیم گرفته مربیگری دیگری را جایگزین وی کند.
درخشان هفته گذشته در نشست خبری اعلام کرده بود که اگر مشکلات باشگاه ادامه داشته باشد در این تیم نمی ماند.

افراشته رئیس هیئت مدیره باشگاه شاهین بوشهر در پاسخ به این سؤال که مذاکره با فیروز کریمی به کجا رسید، گفت: هنوز چیزی قطعی نیست و امروز تکلیف این قضیه مشخص می شود. تا زمانی که قطعی نشود نمی توانم حرفی بزنم.

وی در مورد اینکه روز گذشته صحبت از مدیرعاملی رئیسی نژاد در این باشگاه بود ولی امروز نام معمایی نیز مطرح شده گفت: گزینه مدیرعاملی هیچ یک از این نفرات نیست.
تاریخ: 1390/7/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: