برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رویانیان:مجلس هرچه سریعتر مشکل مالی سرخابی ها را حل کند

رویانیان:مجلس هرچه سریعتر مشکل مالی سرخابی ها را حل کند شماره خبر :30405   مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران معتقد است که مجلس باید هرچه سریعتر مشکلات مالی سرخابی ها را برطرف کند.

محمد رویانیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: متاسفانه در حال حاضر هر دو تیم استقلال و پرسپولیس با مشکلات مالی روبه رو هستند و عدم حل این مشکلات ما را دچار بحران جدی خواهد کرد.
وی ادامه داد: باشگاه ما در حال حاضر از طرفی دولتی محسوب می شود و از طرفی دیگر حق ندارد از دولت پول دریافت کند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: دریافت نکردن پول از وزارت ورزش برای ما به شدت مشکل ساز شده و امیدوارم هرچه سریعتر مشکلات مالی ما برطرف شود.
وی تصریح کرد: امیدوارم نمایندگان مجلس هر چه سریعتر با لطفی که به ما می کنند باعث شوند این دو تیم مردمی از مشکلات فعلی خود رهایی یابند.
وی اظهار داشت: راه حل من برای برطرف شدن مشکلات مالی باشگاه کمک مجلس و دولت به تیم های سرخابی پایتخت است .

تاریخ: 1390/7/13
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: