علیرضا محمد: روزهای تاریک پرسپولیس تمام شد
علیرضا محمد مدافع راست سرخپوشان که به علت مصدومیت نتوانسته در هفته های اخیر در ترکیب پرسپولیس حضور یابد، در خصوص مصدومیتش گفت: آتل دستم را باز کردم و مدت دو روز است که نرم دویدن و ضربه به توپ را آغاز کردم.
وی در ادامه افزود: در دوران مصدومیت، تمرینات بدنسازی، دوچرخه و استخر را در دستور کارم قرار دادم و فکر نمی کنم پس از رفع مصدومیت، فاصله چندانی با بچه ها داشته باشم و تنها مسئله مهم، هماهنگی تیمی است.
محمد در مورد بازگشت به تمرینات گروهی تصریح کرد: به گفته کادر پزشکی تیم، طی دو هفته آینده در تمرینات گروهی شرکت می کنم.
مدافع سرخپوشان درباره دو بازی اخیر پرسپولیس گفت: پرسپولیس دو بازی خوب در شیراز و تهران به نمایش گذاشت و توانست با 6 امتیاز شیرین به رده ششم جدول رده بندی صعود کند. مطمئنا ما بازی به بازی بهتر خواهیم شد تا به شرایط ایده آل نزدیک شویم و در اصل باید بگویم که روزهای تاریک پرسپولیس تمام شد.
علیرضا محمد در مورد تغییرات خط دفاعی و عملکرد مدافعان این تیم افزود: نه تنها خط دفاعی بلکه ساختار تیمی ما در حال حاضر به انسجام لازم رسیده است. در دو بازی اخیر، یک گل دریافت کردیم و این نشاندهنده عملکرد قابل قبول خط دفاعی و تاکتیک تیم است.
مدافع پرسپولیس تعطیلات دو هفته لیگ را مفید دانست و گفت: در این دو هفته با تمرینات خوبی که انجام خواهیم داد، اجازه نمی دهیم روند رو به رشد تیم با مشکل مواجه شود و مطمئنا با شروع مسابقات، پرسپولیس قدرتمندتز از گذشته ظاهر خواهد شد.
















