حواس کی روش به پرسپولیس و استقلال است!
حواس کی روش به پرسپولیس و استقلال است!
شماره خبر :30469
سخنگوی باشگاه نفت آبادان گفت: وقتی حواس سرمربی تیم ملی به پرسپولیس و استقلال است ما هم حواسمان به کار خودمان است.
علیرضا خلیلی نیا در پاسخ به این سؤال که چرا غلامحسین پیروانی در جلسه مربیان لیگ برتری با سرمربی تیم ملی شرکت نکرده ، اظهار داشت: پیروانی گفت می خواهد در تمرینات تیم حاضر باشد.
وی در مورد اینکه بهتر نبود به دعوت کیروش احترام گذاشته می شد، گفت: این حرف درست است اما طبق نظر باشگاه وقتی سرمربی تیم ملی به تیم های شهرستانی اهمیتی نمی دهد بهتر است که سرمان به کار خودمان باشد.
خلیلی نیا تاکید کرد: نظر پیروانی را نمی دانم اما باشگاه معتقد است در تیم نفت بازیکنانی بودند که می توانستند در تیم ملی باشند. وقتی حواس سرمربی تیم ملی به پرسپولیس و استقلال است بهتر است که ما هم حواسمان به تیم خودمان باشد.
تاریخ: 1390/7/15
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















