برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آنژی رسما خواهان ته‌وز شد

باشگاه آنژی ماخاچکالا به طور رسمی برای جذب مهاجم ناراضی تیم منچسترسیتی پیشنهاد داد.


باشگاه آنژی ماخاچکالا که در فصل جاری به خاطر صرف هزینه‌ای کلان برای جذب روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی به تیم کهکشانی لیگ حرفه‌ای روسیه معروف شده، از چندی قبل در صدد شکار کارلوس ته‌وز بوده است.

روز گذشته یک مقام مسئول این تیم که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگویی با روزنامه توایتن مسکو عنوان کرد: از طریق مدیر برنامه‌های ته‌وز به اطلاع وی رساندیم آنژی می تواند پذیرای‌اش باشد و از همکاری با وی مسرور شود.

 این مقام افزود: امیدواریم با ابراز تمایل وی مواجه شویم تا بتوانیم با ارائه پیشنهاد مالی خوب به وی، امکان جذب اش را تیم انگلیسی فراهم کنیم.

ته‌وز که با من‌سیتی قرارداد دارد، در تابستان سال جاری خواهان ترک ‌آبی‌‌های آسمانی برای بازگشت به کشورش جهت همراهی خانواده اش بود که با مخالفت من‌سیتی روبه رو شد. پس از آن مناسبات وی با تیمش، به خصوص شخص روبرتو مانچینی، سرمربی تیم به تیرگی گرایید تا جایی که دو هفته قبل در بازی با بایرن‌مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا با وجود دریافت دستور ورود به میدان از انجام این خواست مربی خودداری کرد.
تاریخ: 1390/7/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: