برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استیلی:پرسپولیس از لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی است

استیلی:پرسپولیس از لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی است شماره خبر :30495   سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه اردوی کیش با هدف افزایش شرایط روحی و روانی و ایجاد آرامش برای بازیکنان، برگزار شده است، خاطرنشان ساخت: امکانات جزیره کیش برای رسیدن به این هدف مطلوب است.

حمید استیلی شبانگاه جمعه در گفت و گو با ایرنا وضعیت سرخ پوشان را از لحاظ روحی و روانی در شرایط مطلوب توصیف کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد تا از امکانات خوب این جزیره زیبا بیشترین استفاده را بکنیم.

وی از برپایی اردو تدارکاتی در کیش ابراز رضایت کرد و خاطرنشان ساخت: این اردو در روند آماده سازی نفرات تاثیرات مثبتی را به همراه خواهد داشت و سعی خواهیم کرد وضعیت بدنی و روانی تیم را به سطح مطلوبی برسانیم.

استیلی با ابراز امیدواری نسبت به ادامه روند پیروزی های بدست آمده، تاکید کرد: تمرینات خود را به همین شکل منظم و با برنامه ادامه خواهیم داد تا انشاءالله مشکلاتی را که ابتدای فصل به آن دچار شده بودیم را جبران کنیم.

سرمربی سرخپوشان در خصوص نفرات حاضر در این اردو تصریح کرد: شیث رضایی به دلیل مصدومیت و همچنین 6 ملی پوش تیم ما در این اردو حضور ندارند ضمن اینکه اولادی و محمد هم بدلیل مصدومیت به صورت کامل در اختیار تیم نیستند.

وی همچنین از برگزاری یک دیدار تدارکاتی با یکی از تیم های حاضر در کیش خبرداد و گفت: این بازی بعدازظهر شنبه مقابل تیم فوتبال عمران و خدمات شهری کیش در زمین چمن ورزشگاه المپیک کیش برگزار خواهد شد.

تیم فوتبال پرسپولیس که روز پنجشنبه برای برپایی اردو سه روزه به جزیره زیبای کیش سفر کرده، روز جمعه تمرینات خود را در دو نوبت صبح و عصر برگزار کرد.
تیم پرسپولیس بعدازظهر یکشنبه کیش را به مقصد تهران ترک خواهد کرد
 

تاریخ: 1390/7/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: