نمی دانم چطور وارد حاشیه شدم!
اصغر صدری در گفت و گو با فارس در مورد نحوه آشنایی اش با لوکا بوناچیچ اظهار داشت: دو سالی است که با بوناچیچ آشنا هستم. در مس کرمان با هم بودیم و سپس با هم به تبریز رفتیم. من در مس کرمان مربیگری را شروع کردم. آن زمان پرویز مظلومی سرمربی مس بود و سپس بوناچیچ به کرمان آمد.
وی افزود: من 17 سال در اروپا زندگی کردم و با افکار مربیان خارجی آشنا هستم و به همین دلیل هم لوکا با من هماهنگی پیدا کرد و به من گفت تا هر وقت که بخواهم مربیگری کنم با او خواهم بود.
این مربی در خصوص اینکه چرا برخی از بازیکنان تیم مثل رحمان احمدی و بنگر علیه او موضع گرفته اند، گفت: من آدم بی حاشیه ای هستم.اصلا چنین فرهنگی ندارم بخواهم علیه بازیکنان به سرمربی تیم حرفی بزنم. واقعا در این زمینه چیزی برای گفتن ندارم و متاسف هستم. وقتی لوکا به عنوان سرمربی هست من کمک هیچ حرفی ندارم. من با سرمربی تیم بابت طراحی تمرینات و این مسائل هماهنگ هستم.
وی تاکید کرد: فکر می کنم این بازیکنان دچار سوءتفاهم شده اند. باید از خودشان پرسید که این سوءتفاهم برای چیست؟ به نظرم حساسیتی پیش آمده که با حرف زدن درست می شود. بعد از بازی با مس کرمان به طور حتم با حضور بوناچیچ با آنها صحبت خواهیم کرد.
صدری خاطر نشان کرد: روحم از این مسائل خبر ندارد. من خودم احساس کرده بودم این بازیکنان چند روزی است که نگرانی دارند. قضیه را با بوناچیچ در میان گذاشتم و او گفت همه چیز را می داند. نمی دانم چطوری وارد حاشیه شدم در حالی که اصلا دوست ندارم دنبال این حرف ها باشم و نمی دانم باید جنبه مثبت این مسئله را ببینم یا منفی!
وی در پایان در خصوص اینکه چرا بوناچیچ در جلسه سرمربیان لیگ برتری با کیروش شرکت نکرد، گفت: بوناچیچ گفته بود به دلیل تمرینات سنگینی که در اصفهان داریم نمی تواند در این جلسه باشد و این موضوع را به سرپرست تیم گفت تا از طرف او عذرخواهی کند. اینکه دلیل دیگری برای این نرفتن باشد خود بوناچیچ باید بگوید اما یکی از دلایل همین بود.
















