فتح الله زاده:استقلال همچنان یکی از مدعیان قهرمانی است
علی فتح الله زاده درباره شکست استقلال مقابل ملوان اظهار داشت: هیچ قهرمانی بدون باخت نیست و شکست مقابل ملوان نیز آخرین باخت استقلال نخواهد بود. ما تیم را برای قهرمانی تدارک دیده ایم و فکر می کنم این شکست نیز تلنگر خوبی بود که در زمان مناسب نیز اتفاق افتاد.
وی افزود: ما همچنان یکی از مدعیان قهرمانی هستیم و فقط به خاطر تفاضل گل در صدر حضور نداریم. پرسپولیس، سپاهان، تراکتورسازی و ذوب آهن همرده ما هستند.
مدیرعامل استقلال درباره تغییر در اعضای هیات مدیره این باشگاه گفت: بعید می دانم چنین اتفاقی بیفتد، ولی به هر حال در انتظار تصمیم شورای نگهبان هستیم.
فتح الله زاده درباره عملکرد فدراسیون فوتبال در چهار سال گذشته عنوان کرد: انصافاً با شرایطی که وجود داشت، به کفاشیان نمره قبولی می دهم و نمی توان نمره درخشان داد. فدراسیون فوتبال در این چهار سال درگیر ساختارها و زیر ساخت ها بود و اگر یک دوره دیگر به کفاشیان فرصت بدهیم، او نمره درخشانی خواهد گرفت.
















