برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

درخشان:مسئولان باشگاه پاسخگوی قرارداد بازیکنان باشند

درخشان:مسئولان باشگاه پاسخگوی قرارداد بازیکنان باشند شماره خبر :30534   سرمربی پیشین تیم فوتبال شاهین بوشهر با بیان اینکه در قبال تعهد خود به سازمان لیگ پاسخگو خواهد بود گفت: پاسخگویی در خصوص قرارداد بازیکنان شاهین هیچ ارتباطی به من ندارد و مسئولان باشگاه باید پاسخگو باشند.

حمیددرخشان در گفتگو با مهر، در خصوص مصاحبه اخیر رئیس سازمان لیگ که گفته بود" تا وضعیت درخشان روشن نشود برای کریمی کارت صادر نمی کنیم" گفت: ایشان درست گفته اند و من باید در مورد تسویه حساب مالی با باشگاه اقدام کنم و از عزیز محمدی نیز تشکر می کنم که به فکر من است.

وی افزود: قرارداد من با باشگاه شاهین بوشهر کاملا شفاف بوده و من در این خصوص نسبت به تعهدی که پیش از آغاز رقابتهای لیگ برتر به سازمان لیگ داده ام، پاسخگو خواهم بود.

سرمربی پیشین تیم فوتبال شاهین بوشهر تاکید کرد: ابتدا به من بگویند کدامیک از بازیکنان قبل از بستن قرار داد مصدوم بوده اند؟ ضمن اینکه، همه بازیکنان قبل از اینکه با باشگاه قرارداد ببندند تست پزشکی می دهند.

وی در خاتمه اظهار داشت: تمام قراردادهای بازیکنان توسط مدیر باشگاه بسته شده و پاسخگویی در این زمینه هیچ ارتباطی به من ندارد، بلکه خود مسئولان باشگاه شاهین باید در خصوص هرگونه ابهامی به سازمان لیگ پاسخگو باشند.
 

تاریخ: 1390/7/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: