برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استقلالی ها امروز پولدار می شوند

استقلالی ها امروز پولدار می شوند شماره خبر :30679   دبیر هیئت مدیره باشگاه استقلال از رسیدن پول وزارت ورزش و جوانان به این باشگاه تا پایان وقت اداری امروز خبر داد.

غلامحسین فرزامی در گفتگو با مهر، در خصوص نشست عصر دوشنبه اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: جلسه خوب و مفیدی بود. بیشتر محورهای این نشست پیرامون مسائل و مشکلات مالی باشگاه استقلال و ارائه راهکارهای اقتصادی توسط برخی از اعضای هیئت مدیره بود، ضمن اینکه در ین نشست زرینچه یک طرح اقتصادی خوب را با کمک دو بانک مطرح کرد که اگر این طرح در مرحله اجرایی قرار گیرد بازدهی مالی آن در یک مقطع زمانی کوتاه مدت خواهد بود.

وی افزود: در این نشست همچنین قراردادهای بازیکنان و کادر فنی برای گرفتن بخشی از مطالبات مالی باشگاه بررسی شد و پرداخت بدهی‌های باشگاه اولویت بندی گردید. ضمن اینکه از قول شوقانی، معاونت مالی وزارت ورزش و جوانان مطرح شد که سه شنبه به حساب باشگاه پول پرداخت می شود تا کادر فنی و بازیکنان بتوانند بخشی از مطالبات مالی خود را دریافت کنند.

عضو و دبیر هیئت مدیره باشگاه استقلال در خاتمه اظهار داشت: کارهای مربوط به فرمهای رئیس مجمع واعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال انجام شده و فقط ترجمه و تایید وزارت امورخارجه آن باقی مانده است که در حال حاضر پیگیر این موضوع هستیم و به احتمال زیاد این کار تا پایان وقت اداری امروز انجام خواهد شد.
 

تاریخ: 1390/7/19
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: