"گیگز" مرد خستگیناپذیر سال 2011
رایان گیگز 37 ساله شب گذشته در مراسمی که به همین خاطر در مونتکارلو برگزار شد، حضور به هم رساند و جایزه خود را دریافت کرد.
جایز ه فوق با رای گروه داوران به ستاره همیشگی منچستر به خاطر ثبات و خستگیناپذیری در ورزش فوتبال اعطا شد. جایزهای که در گذشته به اسطورههای همچون دیگو مارادونا، زینالدین زیدان و آلفردو دیاستفانو داده شده است.
این بازیکن که اواخر فصل گذشته به خاطر حواشی زیاد چهره خبرساز شد، پس از دریافت جایزه خود اظهار داشت: در مدتی که برای منچستر فعالیت کردم،از این موهبت برخوردار شدم که افتخار بازی در کنار ستارگان بزرگی را پیدا کردم.
وی با ستایش از سرآلکس فرگوسن، سرمربی 25 سال اخیر منچستریونایتد، افزود: همچنین افتخار دارم که توانستم به عنوان شاگرد برای بزرگترین مربی باشگاهی در سطح جهان بازی کنم. او مربی بزرگی است که هروقت بازنده و ناکام شدیم، خیلی جدیتر برای کسب موفقیت در آینده کار کرده است. او همین خواسته را از ما بازیکنانش نیز داشته است.
گفتنی است؛ این افتخار در حالی برای ستاره وفادار شیاطین سرخ اولدترافورد حاصل شد که بازیکنانی همچون دیوید بکام، جیانلوییجی بوفو، دیدیه دروگبا، ساموئل اتوئو، ایکه کاسیاس، خاویر زانتی و کارلوس پویول به عنوان نامزد و رقیب مطرح بودند.
















