برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استیلی به من انگیزه بالایی داده است / حضور در لیست 20 نفره تیم ملی هم افتخار بود

جواد کاظمیان می‌گوید زدن 6 گل به بحرین، تلخی شکست مقابل این تیم در مقدماتی جام جهانی 2002 را از ذهن مردم پاک کرده است.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس پس از پایان تمرین امروز سرخ‌پوشان در جمع خبرنگاران درباره دیدار ایران و بحرین اظهار کرد: بازی بسیار خوبی انجام دادیم. باید بگویم که ایران مقابل بحرین کار سختی را انجام داد و این طور نبود که فکر کنیم زدن 6 گل به بحرین کار ساده‌ای بود. من این برد را به همه مردم ایران تبریک می‌گویم.

کاظمیان درباره شرایط خود در تیم ملی هم گفت: فکر می‌کنم در این مدت با تیم ملی خوب کار کردم و کی‌روش هم از من خیلی راضی بود. باز هم جا دارد که بهتر از این‌ها باشم. امیدوارم که حضور من در تیم ملی همچنان ادامه داشته باشد.

مهاجم تیم ملی درباره بازی نکردنش در دیدار مقابل بحرین هم گفت: به هر حال نظر کی‌روش بود که در این بازی به میدان نروم اما همین که در جمع 20 بازیکن نهایی تیم ملی برای بازی با بحرین بودم، برای من یک افتخار است. فکر می‌کنم با این بردی که مقابل بحرین به دست آوردیم، تلخی شکست مقابل این تیم در مقدماتی جام جهانی 2002 را از ذهن مردم پاک کردیم. خود من در آن بازی با وجود آنکه سن کمی داشتم اما بر روی نیمکت تیم ملی حضور داشتم.

کاظمیان درباره تبریک استیلی به او پس از گلزنی‌اش مقابل فلسطین هم گفت: من با استیلی هیچ مشکلی نداشتم و خود استیلی هم این را می‌داند. اعتراضی که من آن روز به تعویضم کردم، عمدی نبود و حرف دلم را زدم و از استیلی هم ممنونم که به من انگیزه بالایی داد.
تاریخ: 1390/7/20
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: