برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حاشیه‌ دیدار تیم‌های استقلال و راه‌آهن

حاشیه‌ دیدار تیم‌های استقلال و راه‌آهن شماره خبر :30845   هواداران استقلال دایی را به ضد فوتبال متهم کردند

دیدار تیم‌های استقلال و راه‌آهن که از ساعت 18:15 امروز (جمعه) در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شده، در نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به سود راه آهن به اتمام رسید.

  حاشیه‌های این بازی را در زیر می‌خوانید:

  در دقیقه 9، فرهاد مجیدی که معتقد بود روی او خطای پنالتی صورت گرفته، به داور اعتراض کرد اما داور هیچ واکنشی نسبت به او نشان نداد.

  تماشاگران استقلال در نیمه اول علیه پرسپولیس شعار می‌دادند.

  علی دایی و پرویز مظلومی از ابتدای بازی ایستاده بازی را تماشا می‌کردند اما زمانی که داور به سود راه‌آهن اعلام پنالتی کرد، دایی از شدت استرس روی نیمکت نشست.

  فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال در هنگام اعلام پنالتی به شدت به داور بازی (محمود رفیعی) اعتراض کرد.

  داور خودش اعلام پنالتی نکرد و وقتی پرچم کمک‌داور را بالا دید، نقطه پنالتی را نشان داد.

  بعد از گلزنی راه‌آهنی‌ها، علیرضا عباسفرد سمت تماشاگران استقلال رفت و به شادی پرداخت که استقلالی‌ها نیز با با شعارهای نامناسب او را بدرقه کردند.

  نزدیک 1500 تماشاگر پرسپولیسی در ورزشگاه حضور دارند و بعد از گلزنی عباسفرد، به شدت او را تشویق کردند.

  بعد از گل راه‌آهن، تمام نیمکت نشینان راه‌آهن به کنار زمین رفتند.

  دقیقه 29 خطایی پشت محوطه جریمه استقلال اعلام شد، دایی به داور چهارم اعتراض کرد که باید به بازیکن استقلال کارت  می‌داد، وی آنقدر اعتراض کرد که داور چهارم و ناظر بازی مجبور شدند دقایقی برای آرام کردن او، با دایی صحبت کنند.

  تماشاگران استقلال به وقت‌کشی بازیکنان راه‌آهن اعتراض داشتند و در شعارهای خود نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
آنها شعار می‌دادند"دایی ضد فوتبال" و "دایی رفت‌وبرگشت."

تاریخ: 1390/7/22
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: