برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

یوسف کرمی: اگر فدراسیون پول داشت، کمک می‌کرد

یوسف کرمی: اگر فدراسیون پول داشت، کمک می‌کرد شماره خبر :30868   یوسف کرمی که در بازی‌های این هفته لیگ برتر تکواندو به سختی توانست حریف خود را شکست دهد، دلیل این نزدیکی را مصدومیتی دانست که از قبل با او دست و پنجه نرم می‌کند.

دارنده مدال برنز بازی‌های المپیک 2004 آتن در گفت‌و‌گو با ایسنا، اظهار کرد: مصدومیتم از ناحیه پا مدت‌ها است که اذیتم می‌کند اما مجبور بودم در این هفته لیگ برتر هم بازی کنم چرا که از نظر اخلاقی با آن‌ها عهد بسته‌ام و پول گرفته‌ام بنابراین باید تمام توانم را بگذارم.

وی افزود: تکواندوکارانی که مقابل ملی‌پوشان قرار می‌گیرند با توان زیادی ظاهر می‌شوند و یک ماه تمرین می‌کنند تا مقابل ما قرار بگیرند. آن‌ها چون می‌دانند که ما قهرمان جهان هستیم با توان بیشتری مبارزه می‌کنند که همین کار ما را سخت می‌کند.

قهرمان تکواندو جهان در پاسخ به این سوال که چرا به مسابقه‌های کاپ منچستر رفتی و مبارزه نکردی گفت: نظر کادر فنی بود. هرچند که خودم هم دوست داشتم از نزدیک حریف انگلیسی‌ام را ببینم و بدانم که چطور مبارزه می‌کند. البته از سوی دیگر هم اگر در ایران می‌ماندم می‌توانستم بهتر استراحت کنم و با رفتن به استخر و فیزیوتراپی مصدومیتم را بهبود ببخشم.

وی در مورد اینکه با توجه به شرایط فعلی نبود سرمربی در تیم ملی آیا اردوها به موقع آغاز خواهد شد گفت: اول آبان طبق برنامه اردوها شروع می‌شود و فکر نمی‌کنم مشکلی وجود داشته باشد. امیدوارم این حرف و حدیث‌ها هرچه زودتر حل شود. هرچند دوست دارم که تکلیف حقوقم هرچه زودتر مشخص شود. اکنون من به عنوان یک قهرمان جهان، ماهیانه 500 هزار تومان دریافت می‌کنم که آیا به نظر شما این مناسب است؟ معتقدم رضا مهماندوست هم در پیگیری آنچه به او گفته شده بود، به اینجا رسید. البته کمی موضوع را بد بیان کرد.

کرمی ادامه داد: مطمئنم اگر فدراسیون تکواندو پول داشته باشد، اجازه نخواهد داد که چنین حواشی‌ ایجاد شود؛ فدراسیونی که سال‌های سال بهترین بوده و هست. از مسئولان می‌خواهم که به تکواندو بیشتر توجه کنند. وقتی با پیروزی مقابل بحرین که یک بازی ساده بود، مبلغ یک و نیم میلیون تومان به بازیکنان پاداش می‌دهند اما ما که قهرمان جهان می‌شویم حتی کوچک‌ترین تشویقی هم نمی‌شویم. اگر فدراسیون ما هم مانند فدراسیون فوتبال پول داشت، این کارها را می‌کرد.

قهرمان تکواندو جهان گفت: اگر قرار است سرمربی تیم ملی تغییر کند، امیدوارم نفر بعدی که در تیم ملی قرار می‌گیرد کمتر از رضا مهماندوست نباشد.

 

تاریخ: 1390/7/23
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: