برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جانشین کاپلو باید بومی باشد/ ردنپ بهترین گزینه است

سرمربی تیم فوتبال آرسنال علاقه ندارد جانشین فابیو کاپلو شود.

 به نقل از روزنامه دیلی‌میل، آرسن ونگر گفت:‌ از دیدگاه من تیم انگلیس پس از کاپلو نیاز به یک مربی وطنی دارد. حتی اگر به من این پست پیشنهاد شود،‌ نخواهم پذیرفت چون باور همکاری با این تیم را ندارم.

این اظهارات چند روز پس از آنکه برخی کارشناسان مربی فرانسوی 15 سال گذشته توپچی‌ها را به عنوان گزینه جانشینی کاپلو پس از جام ملت ها مطرح کردند، بیان شد.

به اعتقاد ونگر 61 ساله هری ردنپ از تاتنهام بهترین گزینه است تا زمام امور «سه شیر» ( تیم انگلیس) را برعهده گیرد.

ونگر افزود: یکی از گزینه‌های خوب که کاملا راحت در دسترس اتحادیه انگلیس قرار می‌گیرد، هری ردنپ است. او اهل همین کشور است، ‌تجربه کافی دارد و خیلی راحت می‌تواند با بازیکنان ارتباط برقرار کند.

براساس قرارداد، کاپلو که از سه سال قبل سرمربی انگلیس است، پس از پایان رقابت‌های یورور 2012 از مقام خود کناره خواهد گرفت. از این رو اکنون بحث انتخاب جانشین برای وی مطرح است.
تاریخ: 1390/7/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: