اعتراض پپ گواردیولا به قضاوت داور دیدار بارسلونا - راسینگ
جوزپه گواردیولا تصریح کرد: بعضی خطاها کمی مشکوک هستند و ما بعد از بازی گاهی عصبی هستیم و بیهوده درباره داورها اظهار نظر میکنیم، اما این داور به طرز مشهودی سرنوشت بازی را در اختیار گرفته بود. یک گل در لالیگا برای من یعنی همه چیز و این درست نیست که به خاطر پیروزی قاطعانه قضاوت اشتباه وی را فراموش کنم، پنالتی که به خاطر خطا روی مسی شکل گرفت بسیار واضح بود و اگر داور این صحنه را پنالتی تشخیص نداده فقط یک دلیل دارد و آن هم این که ندیده است.
گواردیولا از بازی مردانش تشکر کرد و گفت: خوب بازی کردیم و همانطور که از مردانم خواسته بودم کنترل میانه میدان را به درستی در اختیار مطلق خود داشتیم.
تیم فوتبال بارسلونا شب گذشته در خانه خود پذیرای راسینگ سانتاندر بود.
در این دیدار لیونل مسی در دقایق 11 و 68 و ژاوی هرناندز 28 موفق به گلزنی شدند.
یکی از نکات بسیار مهم و قابل ذکر این بازی مالکیت 83 درصدی توپ و میدان در اختیار بارسلونا بود که نشان از برتری بی چون و چرای آبی و اناریپوشان داشت.
















