برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

"میودراگ دزودویچ":محرومیت "وین رونی" ناعادلانه بود

مدافع تیم فوتبال مونته‌نگرو گفت محرومیتی که یوفا برای وین رونی در نظر گرفته عادلانه نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، وین رونی در دیدار با مونته نگرو در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های اروپا از پشت به "میودراگ دزودویچ" لگد زد و یوفا محرومیتی سه جلسه‌ای را برای این بازیکن اعمال کرد.

دزودویچ در این خصوص گفت: چنانچه رونی در خصوص محرومیت خود فرجام خواهی کند من هم نامه‌ای در حمایت از این بازیکن به کمیته انضباطی یوفا خواهم نوشت. فکر نمی کنم جریمه‌ای که برای رونی در نظر گرفته شده منصفانه بوده است. این بازیکن در آن لحظه به این موضوع فکر نمی کرد و بعدا متوجه شد چه کاری انجام داده است. رونی بلافاصله پس از اینکه روی من خطا کرد متوجه شدت کار خود شد و عذرخواهی کرد.

وی تصریح کرد: لگد رونی واقعا دردناک بود و پای من بعد از بازی ورم کرد اما دچار خونمردگی نشد. من دوباره مقابل رونی بازی می کنم و اعتقاد دارم که او بازیکن بزرگی است و بازی کردن جلوی چینن بازیکنی همیشه خوب است.


 امانت دا
تاریخ: 1390/7/25
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: