برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

من متهم ردیف اول هستم/ تجربه مربیگری‌ام نبود کیسه گل می‌شدیم

سرمربی تیم فوتبال مس سرچشمه گفت: من متهم ردیف اول هستم و به خاطر چند شکست خودکشی نمی‌کنیم.

 اصغر شرفی پس از شکست یک بر صفر مقابل ذوب‌آهن، در نشست خبری حاضر شد و در ابتدا به شوخی گفت:‌ من متهم ردیف اول هستم. حرفی هم برای گفتن ندارم و فقط به احترام شما خبرنگاران آمدم. حوصله حرف زدن ندارم. ما همه بازی‌هایمان را یک بر صفر می‌بازیم که این به دلیل عدم خودباوری و بی‌تجربگی بازیکنان است.

وی ادامه داد:‌ ببینید ما مقابل چه تیم‌هایی و مقابل چه نفرات و مربیانی شکست خوردیم. امروز برای یک امتیاز بازی کردیم و نیم‌نگاهی هم به ضد حملات داشتیم تا شاید روی موقعیت‌شناسی بتوانیم ۳ امتیاز را هم بگیریم.

شرفی در مورد اینکه اختیارات کامل در تیم دارد یا نه، گفت: باشگاه همه اختیاراتی به من داده و از نظر مالی هم هیچ مشکلی در تیم نداریم. مشکل اصلی مس این است که این تیم در ابتدای لیگ بد و برای لیگ یک بسته شده نه لیگ برتر. وقتی ما ۱۱ بازیکن را انتخاب می‌کنیم برای انتخاب نفر ۱۲ مشکل داریم. تمام امیدم این است که در نیم‌فصل ۴،۵ بازیکن جدید جذب و تیم را متحول کنیم. من حتی اگر ذخیره تیم‌های دیگر را هم در اختیار داشتم یک تیم قدرتمند را به میدان می‌فرستادم. امروز برابر ذوب‌آهنی بازی کردیم که نایب قهرمان آسیا است اما تجربه برخی از بازیکنان ما فقط به همین چند بازی لیگ برتر می‌رسد.

وی تاکید کرد:‌ اگر تجربه مربیگری من نبود، مس سرچشمه کیسه گل می‌شد. تمام هدفم این است که بازیکنان را به خودباوری برسانم. من یک آدم حرفه‌ای هستم و بلدم که چگونه تیم را کنترل کنم و ببندم. در نیم فصل این کار را خواهم کرد.

سرمربی مس سرچشمه افزود: یک نکته مهم در تیم من این است که با وجود آنکه مدام بازنده می‌شویم و بازیکنان از نظر روحی وضعیت مناسبی ندارند اما در تیم من هیچ حرکت اضافی و بی‌نظمی مشاهده نمی‌کنید. باید این بازیکنان را به خودباوری برسانیم.

شرفی در مورد اینکه با این تیم به دنبال چه هدفی است، گفت: دنیا تمام نمی شود و ما به خاطر چند باخت خودکشی نمی‌کنیم. بازیکنی که در این شرایط بازی کند بزرگ می‌شود. آنها باید به مرز خودباوری برسند. هر کس هم بهتر از من می‌تواند مس را اداره کند بسم‌الله؛ تیم را تحویل بگیرد اما من به کار خود و همت بچه‌ها ایمان دارم.
تاریخ: 1390/7/26
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: