برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دوست ندارم به خاطر من مربیان دیگر نباشند؟

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت:‌ دوست ندارم من باشم و بقیه نباشند و دیگران به خاطر من نباشند.

منصور ابراهیم‌زاده پس از پیروزی یک بر صفر برابر مس سرچشمه در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکر می‌کنم که با تمام شرایط خاص و ناملایمات‌ها تیم توانست ۳ امتیاز را بگیرد و همچنان به بالای جدول نگاه داشته باشد. می‌دانستم مس سرچشمه برای دفاع کردن می‌آید تا یک امتیاز بگیرد و روی ضد حملاتش حساب کرده که در همین ضد حملات علی سامره چند فرصت خوب گلزنی را به دست آورد.

وی ادامه داد: ۱۰ بار فیلم بازی نفت و مس سرچشمه را دیدم و آنها را آنالیز کردم می‌دانستم که بازی سختی را داریم. ضمن اینکه ما ۳ روز قبل برابر تیم دونده و جنگنده صبا بازی کردیم و بازیکنان خسته بودند.

سرمربی ذوب‌آهن با اشاره به حریف عنوان کرد:‌ به اصغر شرفی تبریک می‌گویم که تیم خوبی را تدارک دیده است. آنها خوب عمل کردند اما ما بهتر بودیم. نیمه اول احساسی بودیم اما در نیمه دوم بهتر کار کردیم و پیروز شدیم. ضمن اینکه می‌خواهم خطاب به مسئولان و خبرنگاران بگویم که بهتر است نوشدارو پس از مرگ سهراب نباشیم.

ابراهیم‌زاده با اشاره به دیدار هفته آینده دیدار با استقلال گفت: آن مسابقه یک بازی انگیزه‌ای است و امیدوارم با برد امروز بتوانیم نتیجه لازم را در آن مسابقه بگیریم. اگر امروز ذوب‌آهن به چنین جایگاهی رسیده و در رده‌های بالای جدول است و در مسابقات آسیایی نیز خوب بازی می‌کند مسلما حاصل زحمات یک نفر نیست بلکه یک عده دست به دست هم دادند تا این روند رو به رشد ادامه داشته باشد.

وی در مورد انتقاد خبرنگاری که بردهای ذوب‌آهن را ناپلئونی دانست و گفت که با نتایج یک بر صفر به دست می‌آید، گفت: من این مسئله را قبول ندارم. ما در دیدار با سامسونگ بعد از گل ۳،۴ موقعیت خوب گلزنی به دست آوردیم. در دیدار با صبا هم کاسترو، ماچادو و سایر بازیکنان چندین موقعیت گلزنی را از دست دادند. به دنبال گلزنی بیشتر هستیم اما اشتباهات فردی ما را ناکام می‌گذارد. بازی امروز را مقابل مس سرچشمه استثناء کنید. حساب بازی امروز جداست.

ابراهیم‌زاده تاکید کرد:‌ یک تیم برای آماده‌سازی به ۸ هفته زمان نیاز دارد که ما فقط ۶ هفته زمان داشتیم. برای تیمی که ادعای قهرمانی دارد و در آسیا حضور دارد ۲ هفته زمان کمی نیست. ما ۴ بازیکن ملی پوش و یک ملی‌پوش عراقی داریم که این بازیکنان ۳ روز قبل از مسابقات به ما اضافه می‌شوند و خسته هستند. اگر بررسی کنید متوجه می‌شوید بازیکنی مثل حسین ماهینی بیش از ۱۲ کیلومتر دویده است.

سرمربی ذوب‌آهن در مورد مشکلات مالی باشگاه  و حذف چند تیم غیر فوتبالی ذوب‌آهن گفت: اگر امروز ذوب‌آهن نامی معتبر در ورزش است حاصل همه تیم‌های آن بوده است. والیبال، بسکتبال و ... ما همه مانند اعضای یک بدن هستیم که اگر یک عضو آن درد بگیرد دچار مشکل می‌شود. مصاحبه امروز ابراهیمی را خواندم و ناراحت شدم. دوست ندارم من باشم و دیگر تیم‌ها نباشند و یا اینکه دیگران به خاطر من نباشند. امیدوارم مسئولان کمک کنند تا این مشکل حل شود.

ابراهیم‌زاده در مورد اینکه شهاب گردان عملکرد ضعیف‌تری نسبت به گذشته دارد و چرا از دیگر دروازه‌بان‌ها استفاده نمی‌کند، گفت: اگر همین امروز من به جای شهاب گردان از قاسمی و یا صادقی استفاده کرده بودم و گل می‌خوردیم خود شما می‌گفتید چرا از گردان استفاده نکردید. صادقی دروازه‌بان جوان آینده‌داری است. من دنبال فرصت می‌گردم تا از او استفاده کنم اما در کل این مربی دروازه‌بان‌هاست که نظر می‌دهد هرچند تصمیم نهایی را من می‌گیرم.

سرمربی ذوب‌آهن در مورد اینکه کریم قنبری گفته است، الگوی او در مربیگری ابراهیم‌زاده است، گفت:‌ نظر لطفش است اما به من فرصت داده شد و من توانستم در فصل اول ذوب‌آهن را نایب قهرمان کنم. بنابراین باید به قنبری هم فرصت داده شود. بعد از نایب قهرمانی ذوب‌آهن خیلی‌ها به من گفتند به تیم دیگری برو اما من ماندم زیرا به کار خودم اعتقاد داشتم.
تاریخ: 1390/7/26
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: