برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حامد حدادی به تیم ملی‌حفاری پیوست

حامد حدادی به تیم ملی‌حفاری پیوست شماره خبر :31030   سرمربی تیم بسکتبال ملی‌حفاری گفت: حامد حدادی ساعت 15 و 30 دقیقه دیروز قراردادش را با باشگاه ملی‌حفاری به ثبت رساند و با این تیم به تمرین می‌پردازد.

غفور کامروا در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: حدادی تا زمانی که لیگ NBA شروع شود یعنی دو ماه و 15 روز با ما خواهد بود که فکر می‌کنم در این مدت تیم‌مان روی غلتک خواهد افتاد و به دور پلی‌آف صعود خواهد کرد.


وی بیان‌کرد: ‌علی دورقی دیگر ملی‌پوش کشورمان نیز امسال تیم حفاری را همراهی می‌کند که فکر می‌کنم با حضور او و حامد بتوانیم نتیجه خیلی بهتری نسبت به سال گذشته کسب کنیم.


سرمربی تیم بسکتبال ملی‌حفاری افزود: ما در این فصل تنها دو بازیکن و آن هم حامد حدادی و علی دورقی را جذب کردیم و سایر بازیکنان تیم همان افرادی هستند که سال گذشته در تیم فعالیت می‌کردند.


وی تصریح‌کرد: از 11 بازیکنی که در لیست امسال قرار دادم 10 بازیکن بومی هستند و تنها مهدی شیرجنگ که آن هم چندین سال است که در خوزستان بازی می‌کند، غیربومی است.

 


کامروا افزود: در حال حاضر تمرینات تیم به طور مرتب و منظم برقرار است و خود را برای بازی اول مقابل شهرداری گرگان آماده می‌کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بازیکن خارجی جذب خواهید کرد؟ گفت: قطعا یک بازیکن خارجی در آینده جذب خواهیم کرد. بازیکنی که جذب می‌کنیم باید به مراتب بهتر از بازیکنان فصل قبل باشد.

 

همچنین علیرضا مرادحاجتی مدیرعامل باشگاه ملی‌حفاری درباره قرارداد حدادی گفت: قرارداد حامد دو ماهه بسته شده است ولی امکان دارد سه ماه هم طول بکشد و ما این موضوع را در قرارداد قید کرده‌ایم.

 


وی درمورد مبلغ قرارداد این بازیکن با باشگاه حفاری نیز بیان‌کرد:‌ با توافقی که بین باشگاه و خود حامد صورت گرفته است مبلغ قرارداد خیلی دقیق مشخص نیست.

 


مرادحاجتی ادامه‌داد: ‌مبلغ این قرارداد چیز خاصی نیست و ارزشی ندارد که حامد به خاطر آن به اهواز بیاید و در تیم ملی‌حفاری بازی کند. حامد تنها به خاطر عرقی که به خوزستان دارد به تیم ملی‌حفاری آمده است.

 

تاریخ: 1390/7/27
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: