برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

درخشان:هیچ صحبتی با پرسپولیسی‌ها نکرده‌ام

درخشان:هیچ صحبتی با پرسپولیسی‌ها نکرده‌ام شماره خبر :31036   حمید درخشان می‌گوید هیچ مذاکره‌ای با مسئولان باشگاه پرسپولیس نداشته است.

دوباره جایگاه حمید استیلی به خطر افتاد تا نام حمید درخشان به عنوان یکی از گزینه‌های سرمربیگری پرسپولیس مطرح شود. درخشان که از ابتدای فصل همیشه سایه‌اش بر سر استیلی سنگینی کرده، می‌گوید تا به حال مذاکره‌ای با مسئولان باشگاه پرسپولیس انجام نداده است.
*باز هم شما گزینه سرمربیگری پرسپولیس هستید.
خیلی جالب است. من روزی چند تا تماس از طرف شما خبرنگاران دارم که می‌گویید گزینه سرمربیگری پرسپولیس هستم، ولی تا حالا هیچ کدام از مسئولان این باشگاه با من تماس نگرفته‌اند.
*مگر می‌شود؟
فعلا که این‌طوری است. ما هنوز هیچ صحبتی با هم نکرده‌ایم.
*پس این همه شایعه از کجا آمده؟
خودتان می‌گویید شایعه. من هم خودم دوست ندارم این همه شایعه در موردم وجود داشته باشد. مسئولان باشگاه پرسپولیس اگر می‌خواهند مذاکره‌ای کنند جلو بیایند.
*پس آمادگی مذاکره را دارید؟
من همیشه دوست داشته‌ام هر کاری که از دستم برمی‌آید انجام دهم. حالا هم اگر مسئولان باشگاه می‌خواهند مذاکره کنند، من آماده‌ام. فقط حرفم این است که هم برای من، هم برای پرسپولیس، بهتر است که این همه حاشیه وجود نداشته باشد.
*شنیده‌اید که علی پروین مدیر تیم پرسپولیس شده؟
بالاخره ایشان از بزرگان پرسپولیس هستند و من امیدوارم بتواند پرسپولیس را از این بحران نجات دهد.
 

تاریخ: 1390/7/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: