برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نویدکیا: دایی به راه آهن شخصیت خوبی داده است

نویدکیا: دایی به راه آهن شخصیت خوبی داده است شماره خبر :31065   کاپیتان تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه حضور دایی در راه آهن به این تیم شخصیت خوبی داده، گفت که امیدوار است تیمش برابر راه آهن بازی خوبی انجام دهد.

محرم نویدکیا در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های سپاهان و راه آهن با بیان اینکه چند سال با علی دایی در تیم ملی هم‌بازی بوده است، اظهار کرد: زمانی با دایی در تیم ملی هم‌بازی بودم و روزهای خوبی داشتیم ولی به هر حال ایشان چند سالی است که سرمربی تیم ملی، پرسپولیس و راه آهن هستند. راه آهن امسال تیم خوبی دارد و با اینکه شرایط ما از آن‌ها بهتر است، اما حضور دایی به این تیم شخصیت بسیار خوبی داده است.

وی ادامه داد: امیدوارم برابر راه آهن بازی خوبی انجام دهیم و باید بگویم با توجه به وضعیت موجود در تیم و مسئله برکناری بوناچیچ، همانند هفته گذشته کار سختی در پیش داریم ولی خوشبختانه با پیروزی که در هفته گذشته به دست آوردیم، در این هفته با اعتماد به نفس بیشتری بازی می‌کنیم.

نویدکیا همچنین در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند قنبری می‌تواند در سپاهان موفق باشد خاطرنشان کرد: آقای قنبری چندین سال است که با سپاهان همراه است. ایشان از زمانی که بازیکن بوده است، در سپاهان کار کرده است و پس از آن نیز دستیار مربیان زیادی در این تیم بوده است. امید بسیار زیادی دارم که ایشان بتواند به سپاهان کمک کند. فکر می‌کنم اگر بازی برابر سپاهان را با پیروزی پشت سر بگذاریم، این مسائل کاملا حل می‌شود.

 

تاریخ: 1390/7/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: