برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصی90/ چند سطری برای بدهکارانی که میلیونر شدند!

اختصاصی90/ چند سطری برای بدهکارانی که میلیونر شدند! شماره خبر :31077   90: بالاخره پول به حساب باشگاه استقلال واریز شد تا بلافاصله کارت‌های بانکی آبی‌پوشان شارژ شود و دوران بی‌پولی، فروش منزل، آب کردن ماشین و چوب حراج زدن به مال و اموال به سر برسد و استقلالی‌ها سرمست از حسابی پر و پیمان پولها را به طلبکاران بدهند تا کمی آرامش خاطر پیدا کنند.

 نادر رضی

90: بالاخره پول به حساب باشگاه استقلال واریز شد تا بلافاصله کارت‌های بانکی آبی‌پوشان شارژ شود و دوران بی‌پولی، فروش منزل، آب کردن ماشین و چوب حراج زدن به مال و اموال به سر برسد و استقلالی‌ها سرمست از حسابی پر و پیمان پولها را به طلبکاران بدهند تا کمی آرامش خاطر پیدا کنند.

امیدواریم مشکل مالی بدهکاران دیروز و میلیونرهای امروز برطرف شده باشد و دیگر شب‌ها سر بی‌شام روی بالش نگذارند و نگران مزاحمت‌های طلبکاران نباشند.

حالا وقت آن رسیده که کمی هم پیراهن ارزش و قیمت پیدا کند. تمام کسانی که تا دیروز از بی‌پولی مفرط می‌نالیدند و در به رخ کشیدن طلبکاران خود رقابت داشتند حالا پولدارترین قشر جامعه شده‌اند و می‌توانند خرامان خرامان راه بروند، فخر بفروشند و پولهای بی‌زبان را خرج کنند.

همه آنهایی که پا روی خرخره فتح‌اله‌زاده گذاشته بودند و هرروز در مورد مشکلات مالی مصاحبه‌های آنچنانی انجام می‌دادند، حالا آنقدر پول دارند که می‌توانند اتومبیلی مدل بالاتر از آنچه داشتند بخرند و نان و بوقلمون صرف کنند.

حال که پول از زیر سنگ تهیه شده هواداران نباید انتظار داشته باشند که قهرمانی از آن آبی‌ها باشد؟

نباید انتظار داشته باشند حاشیه از تیم رخت بربندد و استقلال به آرامش سلام کند؟!

کاری به این موضوع نداریم که استقلالی‌ها قبل از رسیدن پول در چه اوضاع و احوال مالی بودند و قرار است با میلیون‌ها تومانی که به حسابشان واریز شد چه کار کنند ولی به آنها هشدار می‌دهیم که سکوهای ورزشگاه از این پس پرالتهاب‌تر خواهد شد و در صورت عدم نتیجه‌گیری دیگر هیچ بهانه‌ای پذیرفته نخواهد بود؟

همه آنهایی که معتقد بودند اوضاع و احوال نامناسبی مالی شاید سبب شود استقلال پنجم هم نشود حالا باید بدانند که هوادار خوب می‌داند حساب آنها پرپول شده و دیگر هیچ بهانه‌ای در مقابل عدم قهرمانی پذیرفته نخواهد بود.

آنهایی که صفرهای حساب خود را می‌شمارند حالا باید به موفقیت استقلال فکر کنند و امیدواریم قهرمانی این تیم 50 درصد پول برای آنها ارزش داشته باشد که در این صورت قطعا آبی‌ها قهرمان خواهند شد.

اگر استقلالی‌ها فقط نیمی از تلاشی را که برای دریافت پول در دستور کار قرار می‌دادند برای موفقیت تیم به کار بگیرند، می‌شود امیدوار بود که آبی‌ها با اختلاف قهرمان رقابت‌های لیگ دهم شوند.

این چند سطر را برای بدهکارانی که میلیونر شدند به رشته تحریر در آوردیم هر چند که معتقدیم اکثر این بازیکنان حق خود را دریافت کرده‌اند و در این موضوع شکی نیست ولی امیدواریم حالا مسئولیت خود را در قبال هواداران سنگین‌تر بدانند.

 

 


 

تاریخ: 1390/7/27
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: