برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عاشوری:نه هوادارن و نه پیشکسوتان حمایت نمی کنند

عاشوری:نه هوادارن و نه پیشکسوتان حمایت نمی کنند شماره خبر :31096   من به خاطر ندارم که هیچ تیمی در دنیا از روز اول با عدم حمایت هوادارانش مواجه شود، البته استیلی پیش از شروع فصل به من گفت که امسال کار سختی را در پیش داریم و ما خودمان را برای یک سال دشوار آماده کرده بودیم، اما دیگر فکر نمی کردم که کارمان این قدر سخت شود و نه از سوی هوداران به ما کمک شود و نه پیشکسوتان قدیمی پرسپولیس از ما حمایت کنند.

عاشوری درباره بازی فردا گفت: این که تیم فوتبال نفت پس از 10 هفته در صدر جدول است، نشان دهنده این است که این تیم پتانسیل‌های زیادی دارد، اما خود شما هم می دانید که اختلاف 9 پله‌ای نفت و پرسپولیس در حال حاضر فاصله واقعی این دو تیم نیست. با این حال من فکر می کنم که بازی من و نفت بازی خوبی از کار در آید. حسین فرکی از مربیان شناسنامه دار فوتبال ما است و بازیکنان خوبی هم دارد.


مربی پرسپولیس درباره آخرین وضعیت مصدومان این تیم گفت: حمیدرضا علی عسگر و علیرضا محمد، قطعا به این بازی نمی‌رسند، اما هادی نوروزی و مهرداد اولادی برای این بازی مشکلی ندارند. وضعیت علی کریمی را هم امروز باید پس از معاینه‌ای که روی پایش انجام می شود، متوجه شویم.


عاشوری همچنین درباره نشست روز گذشته سرخپوشان با روانشناس که در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت : جلسه خیلی خوبی بود، البته روانشناس تیم ما خودش شاگرد دکتر افروز بوده است ، فکر می کنم جلسه مفیدی بود و کادر فنی در این موقعیت تشخیص داده بود که این نشست انجام شود. بازیکنانم هم به این گونه نشست‌ها نه به خاطر وضعیت فعلی پرسپولیس ، بلکه برای آینده فوتبال شان نیاز دارند و فکر می کنم پایه گذار این کار در فوتبال یورگن کلینزمن بوده است که در جام جهانی 2006 توانست آلمان را به رده سوم دنیا برساند.


وی درباره این که برخی رسانه‌ها به بی حوصلگی و عدم تمایل بازیکنان پرسپولیس به نشست با روانشناس اشاره کرده بودند، گفت: بازیکنان به تمرین کردن هم زیاد علاقه‌ای ندارند، مهم این است که کادر فنی تشخیص داده که این نشست برگزار شود و طبیعی است که بازیکنان هم دوست دارند با توجه به شرایط خودشان برای خود برنامه ریزی کنند. البته من به آنها گفته ام که اگر پول حرفه ای می گیرید باید حرفه ای‌ام عمل کنید.


محسن عاشوری در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارد پرسپولیس مشکلات فنی زیادی دارد، گفت: 100 درصد ما هم در کارمان نقطه ضعف‌هایی داریم، اما یک تیم فوتبال برای این که به مرز آمادگی کامل برسد، به یک پروسه زمانی نیاز دارد که خود من فکر می کنم این پروسه شش ماهه است. من به خاطر ندارم که هیچ تیمی در دنیا از روز اول با عدم حمایت هوادارانش مواجه شود، البته استیلی پیش از شروع فصل به من گفت که امسال کار سختی را در پیش داریم و ما خودمان را برای یک سال دشوار آماده کرده بودیم، اما دیگر فکر نمی کردم که کارمان این قدر سخت شود و نه از سوی هوداران به ما کمک شود و نه پیشکسوتان قدیمی پرسپولیس از ما حمایت کنند.


مربی پرسپولیس افزود: از خدا می خواهم هیچ کس را جای حمید استیلی قرار ندهد، چرا که او واقعا شرایط سختی دارد. من و دیگر همکارانم خیلی تلاش می کنیم که به حمید کمک کنیم، خود من از نظر فنی به کار استیلی اعتقاد دارم.


محسن عاشوری در ادامه درباره صبحت‌های علی پروین که گفته بود «اگر پرسپولیس به نفت به بازد، احتمال دارد علی دایی به این تیم برگردد» و همچنین صحبت دایی که از مذاکره هیات مدیره پرسپولیس با او برای بازگشت به این تیم خبر داده بود، گفت : من اطلاعی از این مسایل ندارم و درباره آن‌ها صحبتی نمی‌کنم. متاسفانه روزنامه ها به جای این که به پرسپولیس کمک کنند به مسایل حاشیه ای دامن می زنند. من هم علاقه ای به صحبت درباره این حاشیه ها ندارم و فقط درباره مسایل فنی بحث می کنم.


عاشوری در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارد بازیکنان پرسپولیس بی انگیزه بازی می کنند، گفت: اصلا این موضوع را قبول ندارم، درست است که ما در بازی با مس زیاد خوب بازی نکردیم، اما شما هیچ تیمی را پیدا نمی کنید که از همه نظر در سطح اول باشد. مطمئنا بازیکنان ما هم انگیزه لازم را دارند، اما ما در بازی قبل شش نفر از بازیکنان اصلی‌مان را در اختیار نداشتیم. به ویژه در خط دفاع که پس از دو بازی به آرمش رسیده بودیم، مجبور شدیم مجتبی شیری را یک خط جلوتر بیاوریم و همین کار را برای ما سخت کرد. من در آن بازی هم به بازیکنانم گفتم که مسئولیت خود را به درستی انجام دهند و بیشتر از قبل روز بازی خود تمرکز داشته باشند.


عاشوری در ادامه با انتقاد از برخی از پیشکسوتان پرسپولیس، گفت: پرسپولیس مدیری داشته که در زمان مدیریتش کادری را برای این تیم انتخاب کرده است و تا زمانی که این کادر فعالیت می کند، مدیریت به آن اعتماد دارد. اگر هم بازی‌های قدیمی من صحبت و مشاوره ای دارند بهتر است که سر تمرین ما بیایند و نقاط ضعف‌مان را به خودمان بگویند، نه این که به طریق دیگر و در روزنامه‌ها از پرسپولیس انتقاد کنند. حمید استیلی فردی است که بسیار با اطرافیانش مشاوره می کند و ساعت‌ها هم برای این مشورت‌ها وقت می گذارد. می خواهم به هم بازی‌های قدیمی‌ام بگویم که کارشما اصلا درست نیست و کمکی به پرسپولیس نمی کند، ممکن است جای شما با ما عوض شود و متوجه شوید که چقدر کار کردن در زیر این فشارها سخت است.

 

تاریخ: 1390/7/28
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: