برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

زارع:امیدوارم خودمان را از قعر جدول جدا کنیم

زارع:امیدوارم خودمان را از قعر جدول جدا کنیم شماره خبر :31113   بازیکن راه‌آهن گفت: امیدوارم با برطرف کردن نقاط ضعف، خودمان را از قعر جدول جدا کنیم.

ستار زارع پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل سپاهان گفت: موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم که در صورت استفاده از آنها می‌توانستیم بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.

وی ادامه داد: امیدوارم در هفته‌های آینده با برطرف کردن نقاط ضعف تیم که یکی از آنها مشکل گلزنی است بتوانیم با کسب نتایج مطلوب خودمان را از قعر جدول جدا کنیم.

زارع در مورد مشکلاتش با علی دایی گفت: مشکلی نبود و هم اکنون در خدمت تیم هستم. باید در هر تیمی نظم و انضباط باشد و تنها بین ما یک سوء تفاهم بود. من صحبت‌هایم را اول فصل کرده بودم و دراین مورد بیشتر حرف نمی‌زنم.

بازیکن راه‌آهن در مورد اینکه هنوز به تیم ملی فکر می‌کند، گفت: برای هر بازیکن افتخار است که در تیم ملی باشد. من هم امیدوارم در آینده با بازی‌های خوبی که انجام می‌دهم به این مهم برسم.

وی در مورد نیمکت نشینی‌اش در دو هفته اخیر گفت: مشکل خاصی نیست و سرمربی تیم است که در این مورد تصمیم می‌گیرد. من بازیکن هستم و تابع نظر مربیان، کارم را انجام می‌دهم.

زارع در پاسخ به این سوال که در ادامه این روند چه تصمیمی می‌گیرد گفت: با راه‌آهن قرارداد دارم و تابع نظر باشگاه هستم.

 

تاریخ: 1390/7/28
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: