برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فتح‌الله‌زاده: اداره استقلال از اداره یک وزارتخانه سخت‌تر است!

فتح‌الله‌زاده: اداره استقلال از اداره یک وزارتخانه سخت‌تر است! شماره خبر :31132   مدیر عامل باشگاه استقلال با بیان این که اداره کردن این باشگاه از اداره کردن یک وزارتخانه سخت‌تر است، گفت: مجلس شورای اسلامی ابتدا باید به دنبال حقانیت باشگاه‌ها باشد و سپس دولت را از هزینه کردن در آن‌ها منع کند.

علی فتح‌الله‌زاده که در برنامه زنده «ورزش و مردم» شرکت کرده بود، درباره مسایل مختلفی مانند هیات مدیره باشگاه استقلال مسایل مالی تیم، مشکلات حرفه‌ای شدن باشگاه‌ها و... صحبت کرد که مهم‌ترین بخش‌های آن به این شرح است:


* اداره استقلال و پرسپولیس از اداره یک وزارتخانه سخت‌تر است و احساس می‌کنم که هیات مدیره این دو باشگاه باید از موضعی بالاتر به این مسایل نگاه کند و لزومی ندارد که سر هر مساله‌ای مورد بحث وارد شوند و مصاحبه کنند.


* هیات مدیره همیشه پشت صحنه کارهای باشگاه است و تلاش می‌کند تیم‌های باشگاه موفق باشند.


* من چه کاره هستم که بخواهم اعضای هیات مدیره باشگاه را ممنوع المصاحبه کنم؟ اما باید بگویم که مصاحبه‌ای خوب است که در راستای توسعه باشگاه باشد. ما همین حالا هم حاشیه زیاد داریم و نباید به این حاشیه‌ها دامن بزنیم.


* تمام اعضای باشگاه استقلال تلاش می‌کنند که باشگاه به توسعه پایدار برسد. به عنوان نمونه وقتی آقای رسولی نژاد را در زمان ثبت باشگاه در شرکت‌ها دیدم ، احساس کردم که به دلیل حساسیت زیاد کارها ممکن است خدای نکرده سکته کند. خود من هم اکنون یک داروخانه سیار هستم و اگر بررسی کنید می بینید دو کیلو قرص در جیب‌های‌مان است!


* دو میلیارد تومان به باشگاه استقلال کمک شد که من اعضای باشگاه را دور هم جمع کردم و از آن‌ها خواستم این پول را تقسیم کنند، اما دو میلیارد بسیار کمتر از آن است که بشود آن را به راحتی تقسیم کرد!


* وقتی یک مجموعه در اوج است، همیشه حملاتی به سمت آن صورت می‌گیرد. هیات مدیره می‌تواند کمک حال مدیر عامل باشگاه باشد تا جلوی این حملات را بگیرد.


* من همیشه سر تمرین‌های تیم حاضر می‌شوم و هیچ گاه ندیدم بازیکنی از شرایط بد مالی شکایت کند. بازیکنان ما با این مسایل خوب کنار آمده‌اند، حال ممکن است چند بازیکن به دلیل این که تحت فشار بوده‌اند با روزنامه‌ها صحبتی کرده باشند.


* بدهی‌های باشگاه آنقدر روی هم انباشته شده است که دو میلیارد تومانی که به ما داده شده است، کفاف مشکلات را نمی‌دهد. ضمن این که بخشی از مطالبات‌مان را نیز نمی‌دهند. این در حالی است که اکنون تیم‌هایی در شهرستان‌ها هستند که 20 میلیارد تومان هزینه کرده‌اند.


* مجلس شورای اسلامی تصویب کرده است که دولت در ورزش حرفه‌ای هزینه‌ای نکند، اما باید بگویم که مجلس باید ابتدا به دنبال حقانیت باشگاه‌ها باشد. مجلس اول باید طرحی را تصویب کند که حقوق باشگاه‌هایی مثل استقلال و پرسپولیس از درآمدهای تبلیغات و پخش تلویزیونی به آن‌ها داده شود و آن وقت دولت را از هزینه کردن در این دو باشگاه منع کند.


* وقتی که قرار است برای ایجاد نشاط در جوانان و نوجوانان پارکی ساخته شود، دست کم 100 میلیارد تومان هزینه می‌شود، در حالی که ما نیز در هر بازی برای حداقل 80 هزار نفر نشاط می‌آوریم و این کار هزینه بر است.


* آقای لاریجانی بسیار به ما محبت کردند و قول دادند که به قضیه استقلال و پرسپولیس به طور ویژه‌ نگاه کنند. این درست است که مجلس، دولت را از هزینه کردن در ورزش حرفه‌ای منع کرده است، اما باید بگویم که باشگاه‌های ما هنوز حرفه‌ای نشده‌اند که مشمول این قانون شوند.


* جاسم کرار امسال نسبت به سال گذشته تغییر زیادی کرده است، اما بعضی از داوران نسبت به خطایی که روی او انجام می‌شود، بی توجهی می‌کنند و حتی بعضی از اعضای کمیته داوران نیز این موضوع را تایید می‌کنند. به همین دلیل مظلومی تشخیص داد که به او فرجه‌ای بدهد و استراحت کند. کرار به کشور خودش رفت و در حال حاضر نیز به تیم برگشته است.


* هیات مدیره استقلال تازه تشکیل شده است و فکر نمی‌کردم که مصاحبه‌های اعضای هیات مدیره چنین مسایلی را ایجاد کند. سعی می‌کنیم که از این دفعه دقت بیشتری کنیم تا مشکلی پیش نیاید.


* بازیکنان تیم استقلال به دلیل استرس و فشاری که برای صدرنشین ماندن دارند، بازی خوب خودشان را نمی‌توانند انجام دهند.


* صحبت‌های فرهاد مجیدی بعد از بازی که گفته بود، اعضای هیات مدیره را نمی‌شناسند را با جواد زرینچه مطرح کردم و به او گفتم که خودت هم وقتی که تیمت می‌باخت پس از بازی صحبت‌های انجام می دادی که یک روز بعد آن‌ها را نمی‌گفتی. با فرهاد مجیدی هم پس از این که از زمین بیرون آمد، صحبت کردند و این مساله را بیان کرد. البته بعضی از اعضای هیات مدیره را بازیکنان نمی‌شناسند و آن‌ها را باید معرفی کنیم.


* از ابتدای فصل تاکنون هیچ پاداشی برای بردها پرداخت نکرده‌ایم. انشاءالله این هفته این کار را انجام می‌دهیم.


* نمی‌توان گفت که اعضای هیات مدیره مصاحبه نکنند، اما باید این کار را کمتر کنیم. خود من به عنوان مدیر عامل 10 روز است که مصاحبه نکرده‌ام و احساس می‌کنم که خودم را هم باید محدود کنم و مصاحبه‌هایم را کمتر کنم.


* در هیات مدیره باشگاه یک کمیته اقتصادی را تشکیل دادیم و دوستان برنامه خوبی پیشنهاد دادند. باید همه کمک کنیم تا این کار پیش رود. طرح‌هایی مورد توجه قرار دارد که می‌تواند در دراز مدت به تیم کمک کند.


* امیدوار رضایی از هیات مدیره خارج نشده بود، بلکه پیشنهاد داده بود که اگر وزارتخانه تحت فشار است، می‌تواند کنار رود اما او در جلسه آخر هیات مدیره هم حضور پیدا کرد.


* یکی از افتخارات من این است که کمپ استقلال آماده شده است و تیم ما دو، سه بار نیز در آنجا تمرین کرده است. هفته آینده یا دو هفته دیگر سعی می‌کنیم تمرینی را در آنجا برگزار کنیم که هواداران‌مان هم بیایند و در خانه خودشان تمرین استقلال را ببینند.


* در حال بررسی وضعیت آکادمی باشگاه هستیم و تلاش می‌کنیم از سال آینده یک هیات مدیره مستقیم برای آن مشخص کنیم چون اعتقاد راسخی به تیم‌های پایه دارم و در دور اولی که به استقلال آمدم، کارهای خوبی در این زمینه انجام شد که 60 بازیکن از آن دوره در لیگ برتر حضور دارند.


* وزارت ورزش و جوانان هنوز به ما پولی را پرداخت نکرده است و باید حدود 7.5 میلیارد تومان به ما بپردازد.

 

تاریخ: 1390/7/29
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: