برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

طعنه به وضعیت اسف بار قوی سپید انزلی :پیروزی بر ملوان شگفتی نیست

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: برد تیم ملوان یک شگفتی نیست.

سید کاظم غیاثیان ، قبل از بازی تیمش مقابل تیم ملوان در جام حذفی، تصریح کرد: با توجه به اینکه شکست تیم ملوان (فعلی)یک شگفتی نیست، به دنبال پیروزی بر این تیم و دستیابی به مراحل بالاتر در جام حذفی هستیم.

وی ادامه داد: ملوان تیم بسیار خوب و یکی از تیم‌های شهرستانی است که بیشترین سابقه حضور در جام حذفی را دارد. این تیم از بازیکنان جوان و باتجربه‌ای بهره می‌برد و فوتبال قابل قبولی هم بازی می‌کند.

وی افزود: در مقابل ابومسلم هم تیم ریشه‌دار و قدیمی است که در حال حاضر هم شرایط خوبی دارد.

غیاثیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نتیجه مساوی مقابل تیم پیام مخابرات شیراز، خاطر نشان کرد: بچه‌ها در این بازی یکی از بدشانس‌ترین روزهای بازی خود را سپری کردند و حداقل 5-4 گل را باید می‌زدند. بازی به گونه‌ای بود که تیم حریف در مقابل ما کاملا دست و پا بسته بود.

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم با انتقاد از عملکرد داوری، ‌عنوان کرد: حق می‌دهیم که داور اشتباه کند اما در این بازی شاهد مورد جدیدی چون غرض‌ورزی و لجباری داور بودیم که این حرکات اصلا زیبا نیست و داور 2 پنالتی به سود تیم ما را نگرفت.

وی ادامه داد: متاسفانه بازیکنان ما عادت ندارند در هر شرایطی بازی خود را انجام دهند و به داور مسابقه اعتراض نکنند. فکر می‌کنم همین مساله باعث لجبازی داور و این شد ‌که دو پنالتی ما را نگیرد.

غیاثیان با بیان اینکه اگر روی ارسال‌ها خوب عمل می‌کردیم قطعا گل می‌زدیم، اظهار کرد: از آنجایی که می‌دانستیم تیم پیام شیراز در زمین خود به دفاع روی خواهد آورد، ارسال از کناره‌های زمین، شوت زدن و بازی بدنی خوب در زمین حریف را در دستور کار خود قرار دادیم که متاسفانه علاوه بر این‌که در ارسال‌ها ضعیف عمل کردیم، 2 برنامه دیگر را اصلا انجام ندادیم و در ادامه هم بازیکنان‌مان به بازی احساسی روی آوردند.

دیدار تیم‌های فوتبال ابومسلم خراسان و ملوان، از سری مسابقات جام حذفی ساعت 14:30روز سه‌شنبه سوم آبان در ورزشگاه تختی مشهد برگزار خواهد شد.
تاریخ: 1390/8/1
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: