برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خسرو حیدری:از بازی مقابل راه آهن چشمم عفونت کرده بود

خسرو حیدری:از بازی مقابل راه آهن چشمم عفونت کرده بود شماره خبر :31284   هافبک ملی پوش تیم فوتبال استقلال در شرایطی که پیش بینی می شد به دلیل مصدومیت از ناحیه چشم مقابل ذوب آهن غایب باشد 90 دقیقه بازی کرد.

خسرو حیدری در گفتگو با ایپنا، گفت: از بازی قبل مقابل راه آهن چشمم عفونت کرده بود. فکر می کردم مشکلم برطرف شود اما باور کنید چشم راستم شرایطی داشت که حتی دروازه حریف را نمی دیدم و به همین دلیل در چند صحنه نتوانستم به سمت دروازه ذوب آهن شوت بزنم که این موضوع اعتراض مظلومی را هم به همراه داشت حتی زمانی که وارد زمین شدیم هم بازی کردنم مشخص نبود اما به دلیل تعهدی که به استقلال دارم، بازی کردم.

وی در ادامه افزود: بازی خوبی را شاهد بودیم و اگر قدر فرصتها را می دانستیم مطمئن باشید با گلهای بیشتری می توانستیم ذوب آهن را شکست دهیم. خوشبختانه بعد از چند هفته توانستیم این تیم را در اصفهان شکست دهیم و دوباره صدرنشین شدیم. این بازی هرچه بود گذشت و از حالا باید به بازیهای آینده فکر کنیم اول جام حذفی و بازی با شیرین فراز و دوم شکست مس سرچشمه و محکم کردن جایگاه خود در صدل جدول.

تاریخ: 1390/8/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: