یکشانزدهم نهایی جام حذفی/ماشینسازی با پیروزی در شهرآورد تبریز حریف داماش شد
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه دیدارهای روز دوم از مرحله یکشانزدهم نهایی جام حذفی عصر امروز چهارشنبه تیمهای فوتبال شهرداری و ماشینسازی در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز به مصاف هم رفتند که تیم ماشینسازی در پایان 120 دقیقه موفق شد در شهرآورد تبریز با نتیجه 2 بر یک از سد شهرداری عبور کرده و راهی مرحله یک هشتم نهایی شود.
در این دیدار که با قضاوت امیرحسین فتاحی برگزار شد، دو تیم در پایان 90 دقیقه قانونی مسابقه به تساوی بدون گل رضایت داندد اما در وقتهای اضافه ابتدا تیم شهرداری توسط اوجان بلیجک(92) به گل دست یافت اما محسن دلیر(94) و رسول خطیبی(100- پنالتی) گلهای برتری تیم ماشین سازی را به ثمر رساندند.
تیم شهرداری که در شهرآورد تبریز در لیگ برتر هم مغلوب تراکتورسازی شده بود، در شهرآورد تبریز در جام حذفی هم تن به شکست داد تا ماشین سازی در مرحله یک هشتم نهایی حریف داماش گیلان شود.
مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور امروز با برگزاری دو مسابقه زیر به پایان میرسد:
* صنعت نفت آبادان - گهر زاگرس لرستان، ساعت 16:55، ورزشگاه تختی آبادان
* استقلال تهران - شیرین فراز کرمانشاه، ساعت 18، ورزشگاه آزادی تهران
















