برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حکم فیفا به ضرر ایران و عراق به سود ازبکستان

وضعیت تیم فوتبال امید ایران هر روز پیچیده‌تر می‌شود. اگرچه چند هفته پیش مسؤولان فدراسیون فوتبال در مصاحبه‌هایشان با امیدواری از بازگشت تیم امید ایران به رقابت‌های انتخابی المپیک لندن حرف می‌زدند اما پس از گذشت مدت‌ها از این مصاحبه‌ها هنوز خبری از اعلام حکم فیفا نشده است.
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام - دیروز خبرگزاری‌های مختلف گزارش‌هایی از آخرین وضعیت تیم امید مخابره کردند که شاید بتوان مهم‌ترین بخش این گزارش‌ها را آخرین راهکار فیفا برای تشخیص سن واقعی کاپیتان تیم عراق و تماس علی کفاشیان با جروم والکه، دبیرکل فیفا دانست. پس از اینکه فیفا مستندات 2 فدراسیون فوتبال ایران و عراق را بررسی کرده تصمیم گرفته برای مشخص شدن سن بازیکن عراقی از آزمایش تست دندان استفاده کند؛ آزمایشی که با ضریب خطای بسیار کم می‌تواند سن واقعی افراد را برملا کند.

در کنار این تحول، ایسنا خبر داد که کفاشیان دیروز در تماسی تلفنی با دبیرکل فیفا اعتراض شدید ایران را نسبت به تعلل در اعلام حکم بازی ایران و عراق ابلاغ کرده است. از آنجایی که فیفا خیلی سریع حکمش را درباره حضور بازیکن محروم ایران در بازی برابر تیم عراق اعلام کرد، انتظار می‌رفت که این نهاد بین‌المللی درباره اعتراض ایران هم خیلی زود تصمیم‌گیری کند اما با وجود گذشت بیش از 3 ‌ماه از اعتراض ایران، هنوز جوابی از سوی فیفا نیامده و همین مساله باعث اعتراض کفاشیان به دبیرکل فدراسیون جهانی فوتبال شده است.

در حالی چنین اعتراضی از سوی ایران صورت گرفته که دیروز برخی سایت‌های غیر‌رسمی از صدور حکم فیفا و ناوارد بودن اعتراض ایران پرده برداشتند. با این حال و در شرایطی که مسؤولان فدراسیون فوتبال از اظهارنظر رسمی پیرامون پرونده ایران طفره می‌روند، خبرنگار «وطن امروز» مطلع شد که حکم فیفا اگرچه به ضرر عراق است اما صدور این حکم هم دردی از فوتبال ایران دوا نمی‌کند و با حذف قطعی عراق، شرایط برای بازگشت تیم امید ایران به رقابت‌های انتخابی المپیک فراهم نخواهد شد.

 فدراسیون‌ ایران تحقیقاتی درباره شرایط سنی بازیکنان تیم المپیک عراق انجام داده و دریافته است که کاپیتان این تیم صغرسن داشته و سن واقعی او 25 سال است. طبق مدارک رسمی عراقی‌ها او متولد سال 1989 بوده و 22 سال دارد که می‌توانسته در تیم زیر23 سال (المپیک) بازی کند؛ اما ظاهرا این بازیکن در تیم المپیک سال 2002 عراق هم حضور داشته و طبق مدارک رسمی آن زمان متولد سال 1986 بوده است! بر اساس این مدارک استفاده از این بازیکن تخلف عمدی به حساب آمده که بنابر مقررات فوتبال به هیچ‌وجه قابل اغماض نیست.

همچنین این تخلف عمد در قیاس با تخلف سهوی ایران، بزرگ‌تر است اما از دید فیفا کوچک بودن تخلف دلیل بر جایگزین شدن ایران نیست و این تیم ازبکستان است که می‌تواند پیش از دیدار برگشت برابر عراق، مراسم جشن صعود به مرحله بعد را برگزار کند. با این حال باید تا صدور حکم قطعی فیفا منتظر ماند، هر چند که شواهد و قرائن شانس بسیار اندکی را برای فوتبال ایران تصویر کرده است.
تاریخ: 1390/8/6
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: