برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جراح برزیلی به بهبودی نظری کمک کرد ترابیان: نتیجه دیدار ایران و برزیل طبیعی بود/ کی‌روش امروز گزارش می‌دهد

رئیس کمیته فوتسال گفت: شکست 4 بر یک تیم ملی فوتسال ایران برابر برزیل طبیعی بود.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، عباس ترابیان درباره انتقادهایی که از عملکرد تیم ملی فوتسال در رقابت‌های گرندپریکس برزیل شده است، گفت: درباره عملکرد تیم ملی باید به ۲ نکته توجه کرد. نکته اول این است که هدف ما از شرکت در این رقابت‌ها چه بوده و نکته دوم، بازی ما مقابل برزیل در نیمه نهایی است.

وی ادامه داد: درباره نکته اول باید بگویم تورنمنت گرندپریکس پس از جام جهانی اهمیت ویژه ای دارد و اینکه در این تورنمنت به مقام در خور توجه ای برسیم مهم است، اما نگاه ما به گرندپریکس همیشه نگاه با دید شرکت در چند بازی دوستانه بوده است، چرا که برزیل از چند کشور قدرتمند در فوتسال دعوت می کند و این تیم ها را بهترین تیم های جهان می‌داند و  ایران نیز با همین فاکتور به این تورنمنت دعوت شد.

ترابیان عنوان کرد: در این دوره چند جوان جدید مثل مهدی جاوید و حسین طیبی در ترکیب تیم ملی آزمایش شدند و در همه بازی‌ها حضور داشتند. کادر فنی هم از این بازیکنان راضی بودند. همچنین ما برای اولین بار در بازی نیمه نهایی به برزیل می خوردیم و با توجه به پیشینه بازی های که ایران در مقابل برزیل داشته، نتیجه طبیعی به نظر می رسد. ما حتی در ایران هم به این تیم باخته بود. ما به بازی رده بندی رفتیم و این در حالی است که در ایران در تاریخ رقابت های گرندپریکس سابقه ۲ نایب قهرمانی و شکست در فینال را از برزیل دارد.

ترابیان درباره دلایل شکست ایران در بازی رده‌بندی گفت: تیم ملی فوتسال آرژانتین نسبت به سال های گذشته کاملا متحول شده بود و در حالی به روسیه باخت که در وقت اضافه بازی را به حریفش واگذار کرد. روسیه ای که در فینال حریف قدرتمندی برای برزیل بود و برزیلی ها به سختی این تیم را 2 بر یک شکست دادند. بازیکنان پس از شکست مقابل برزیل در نیمه نهایی از نظر بدنی آماده بودند اما در نیمه دوم بازی با آرژانتین انگیزه نیمه اول که دو بر یک بردیم را در بازیکنان ندیدم، در این باره با کادر فنی هم صحبت کردم.

وی درباره ماجرای عدم وجود فیزتراپ و ماساژور و مصدومیت بازیکنان تیم ملی نظیر مصطفی نظری گفت: متاسفانه در این باره حرف ها و شایعات بسیاری مطرح شده و حتی از قول من مصاحبه های خیالی در برخی از سایت ها و روزنامه ها به چاپ رسید. من افراد را متناسب با شرح وظایف به برزیل بردم. علی صانعی سرمربی بود. امیر فراشی مربی دروازه بانان و جوراندیو آنالیزور و مشاور فنی، مصطفی عمادی دستیار صانعی و همچنین مسئول عملیات اداری پشتیبانی و لوجستیکی تیم ملی بود و حتی کارهای مربوط به نظام وظیفه و خروجی بازیکنان و همین طور ارتباطات با کمیته برگزاری رقابت ها در برزیل بر عهده ایشان بود.

ترابیان افزود: پزشکی که همراه ما بود علاوه بر بوردی که داشت متخصص پزشکی ورزشی بود و کاملا به کارش مسلط بود. زمانی که مصدومیت برای مصطفی نظری پیش آمد در محل برگزاری، بیمارستان سیاری وجود داشت که تمام امکانات را برای ما فراهم کردند و با توجه به نوع مصدومیتی که نظری داشت ما متوجه شدیم پزشک تیم ملی فوتسال برزیل در این زمینه جراح نامداری است و قرار شد با او درباره مصدومیت نظری مشورت کنند. با توجه به ارتباط نزدیکی که با برزیلی ها دارم، خوشبختانه نظری زیر نظر این جراح فردای مصدومیتش فیزیوتراپی را انجام داد و خیلی به روند درمان او کمک کرد. خوشخبتانه در برگشت از برزیل ما برای نظری شرایط راحتی در پرواز فراهم کردیم تا او بدون کمترین درد به ایران بازگردد. در آخرین تماسی که با او داشتم پزشک متخصص در ایران به او اعلام کرده با وجود صدمه ای که در زانویش بوجود آمده با فیزیوتراپی و بدون عمل جراحی می تواند به شرایط ایده آل بازگردد.

سرمربی تیم ملی در پایان درباره سفر کی روش به اروپا و دیدارش با بازیکنان ایرانی الاصل گفت: متاسفانه در این باره هم از من گفت‌وگوهای خیالی درج شد، در حالی که قرار است امروز طی جلسه ای از گزارش سفر کی روش به اروپا و برنامه های وی برای روزهای آینده باخبر شویم. کی روش قرار است در گزارشی که ارائه می‌کند درباره بازیکنان ایرانی الاصل و دستاوردهای سفرش به صورت مفصل به نکات مهمی اشاره کند.
تاریخ: 1390/8/7
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: