برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نعمت پور در گفتگو با مهر:فرنگی کاران چشم انتظار آغاز لیگ هستند/ حامیان ما را فراموش نکنند

دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی گوانگجو گفت: فرنگی کاران چشم انتظار برگزاری رقابت‌های لیگ برتر در این رشته ورزشی هستند.

طالب نعمت‌پور، فرنگی کار وزن 84 کیلوگرم کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: برای حضور در لیگ برتر کشتی فرنگی امسال همچنان چشم انتظار حامیان مالی و باشگاه‌ها هستیم.

وی ادامه داد: هر روز شاهد اخبار مختلف از آغاز رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد و اعلام آمادگی تیم‌های مختلف برای حضور در این عرصه هستیم اما هنوز خبری از لیگ کشتی فرنگی نشده و بسیاری از فرنگی کاران همچنان چشم انتظار تصمیم مسئولان هستند.

نعمت‌پور تصریح کرد: برپایی لیگ علاوه بر کسب درآمد برای فرنگی کاران می تواند در پیشرفت این رشته نیز تاثیرگذار باشد و جوانان زیادی را به حضور در این عرصه تشویق و ترغیب کند.

وی تاکید کرد: مربیان سازنده فراوانی در کشورمان حضور دارند که برپایی رقابت‌های لیگ برتر کشتی فرنگی می تواند آنان را برای ادامه راه امیدوارتر کند ضمن اینکه درآمد حاصله از لیگ نیز می تواند مشکلات معیشتی بسیاری از آنان را تا حد فراوانی برطرف سازد.

نعمت پور در پایان خاطر نشان کرد: به عنوان یکی از ملی پوشان کشتی فرنگی ایران از مسئولان و متولیان ورزشی درخواست می کنم توجه بیشتری به این رشته مدال‌آور داشته و زمینه برپایی لیگ برتر را هر چه سریع‌تر فراهم کنند، چراکه چشم امید بسیاری از اهالی کشتی فرنگی ایران به رقابت‌های لیگ برتر دوخته شده است.

در حالی که رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد از 16 آبان ماه آغاز می شود هنوز برگزاری لیگ فرنگی در پرده ابهام قرار دارد. 


تاریخ: 1390/8/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: