برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفتگو با مهر عنوان شد:هشدار حسن‌زاده به قانون شکنان/ همه در برابر قانون یکسان هستند

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: به آنهایی که فوتبال پاک و سالم را دنبال می کنند این مژده را می دهم که با قانون شکنان در هر مقامی که باشند براساس قانون بشدت برخورد خواهیم کرد.

اسماعیل حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ضرب و شتم داور در تالش گفت: مطمئن باشید با کسانی که این تخلف بسیار زشت را انجام داده‌اند برخورد کرده و بشدت اعمال قانون خواهیم کرد. برای ما فرقی نمی کند چه کسی مرتکب این عمل زشت شده و دارای چه پست و مقامی است. مطمئن باشید پست و مقام افراد در خصوص این پرونده برای ما اهمیتی نداشته و همه در برابر قانون یکسان هستند.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اظهار داشت: برای من سالم سازی محیط فوتبال با اهمیت‌تر از هر چیز دیگری است. متاسفم از اینکه در زادگاه من این اعمال و رفتار زشت و ناپسند صورت گرفته است. بعضی از اهالی فوتبال شهر تالش از انجام چنین عملی ناراحت هستند و ضمن انزجار از این عمل با داور مضروب اعلام همدردی و تاسف کرده‌اند.

روز دوشنبه در جریان دیدار چوکای تالش - شهرداری دزفول در چارچوب مسابقات فوتبال لیگ دسته دوم باشگاه‌های کشور داور از سوی برخی از عوامل تیم میزبان مورد ضرب و شتم قرار گرفت.


تاریخ: 1390/8/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: