برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

درخواست قلعه‌نویی،‌ سوریان و ساعی برای تخفیف در مجازات نصرتی

جمعی از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش خواستار بخشش محمد نصرتی شدند.

جمعی از پیشکسوتان ورزش با ارسال نامه‌ای به علی کفاشیان درخواست کردند از آنجا که محمد نصرتی علاوه بر داشتن "سابقه‌ای درخشان" تا قبل از اتفاقات بازی پرسپولیس و داماش هیچ مشکل اخلاقی نداشته، این بازیکن بخشیده شود و بار دیگر به فوتبال بازگردد.

در بخشی از این نامه آمده است: نظر به سوابق درخشان و عدم مشکلات اخلاقی محمد نصرتی، همچنین تلاش در جهت تادیب این ورزشکار که با گل تاریخی خود به بحرین، قلب این ملت را شاد کرد، تقاضا دارد ضمن انجام جریمه‌ای متناسب، فرصتی به ایشان برای جبران مافات داده شود و چنانچه محرومیتی پیش‌بینی شد، به صورت تعلیقی در نظر گرفته شده که بر اساس شریعت دین مبین اسلام که همواره به دنبال اصلاح انسان است، فرصتی برای بازگشت و رفع خطا و خدمت به فوتبال کشور به وی داده شود."

در میان امضا کنندگان این نامه نام افرادی چون امیر قلعه‌نویی،‌ حمید سوریان، صادق درودگر، غلامرضا زادمهر، پرویز کماسی، بیژن معتمدی،‌ سید مهدی حیدری، سید محمد پنجعلی،‌ رضا رجبی، هادی ساعی، منصور پورحیدری، ستار همدانی، جواد الله‌وردی، پژمان درستکار و محسن کاوه به چشم می‌خورد.
تاریخ: 1390/8/13
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: