برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آخرین وضعیت مصدومیت علی کریمی

آخرین وضعیت مصدومیت علی کریمی شماره خبر :31948   پزشک تیم ملی فوتبال کشورمان از مشخص شدن تکلیف علی کریمی برای همراهی این تیم در دیدار با بحرین تا فردا دوشنبه خبر داد.

پرهام خانلری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: امروز یکشنبه از پای آسیب دیده علی کریمی عکسبرداری شد و تا فردا دوشنبه نتیجه MRI این بازیکن مشخص می شود. فردا می شود به صراحت گفت که کریمی به بازی با بحرین می رسد یا خیر.

وی در ادامه با اشاره به اینکه علی کریمی طی روزهای اخیر در تمرینات گروهی تیم ملی شرکت نداشته است، افزود: به غیر از علی کریمی، پژمان نوری از ناحیه عضله چهار سر ران پای چپ مصدومیتی دارد که هنوز بصورت کامل برطرف نشده است.

پزشک تیم ملی فوتبال کشورمان در خاتمه تصریح کرد: دیگر بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان مصدومیت حاد و جدی ندارند و می تواند مقابل بحرین بازی کنند.

تیم ملی فوتبال کشورمان خود را برای دیدار با بحرین در هفته چهارم از مرحله سوم مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا آماده می کند که روز جمعه 11 نوامبر 2011 (20 آبان‌ماه 1390) در ورزشگاه ملی شهر منامه برگزار می شود.

تاریخ: 1390/8/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: